Επίσκεψη γνωριμίας αλλά και εργασίας πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρωί στον δήμος Σιθωνίας η συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου στην Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου, στην οποία επιφύλαξε θερμή υποδοχή ο δήμαρχος Ιωάννης Μαλλίνης.

Η κα. Σώκου, αφού συνεχάρη τον δήμαρχο για την εκλογή του, άκουσε και κατέγραψε τα ζητήματα που τέθηκαν στην σύσκεψη που έγινε για θέματα του δήμου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα συμβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο για την προώθησή τους προς την Κυβέρνηση ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.

Όπως ανέφερε ‘’ερχόμαστε εδώ με σκοπό να εργαστούμε για σας, οπότε να θεωρείτε ότι έχετε έναν ακόμη υπάλληλο στο γραφείο του Πρωθυπουργού στο πρόσωπο το δικό μου, έτσι όπως με έχει ορίσει ο ίδιος, για να να είμαι χρήσιμη για σας και τους κατοίκους σας’’.

Ο Κ.Μαλλινης καλωσόρισε την συντονίστρια και χαιρέτισε την πρωτοβουλία της, ζητώντας να ενημερωθεί για τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβερνητικού προγράμματος, στέλνοντας παράλληλα τους χαιρετισμούς του στον Πρωθυπουργό, ενώ πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους περιοδεία σε όλη την Σιθωνία υποδεικνύοντας τα προβλήματα του τόπου αλλά και το πλάνο της νέας διοίκησης.

Ο κ. Μαλλινης έπειτα από το γεύμα τους δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την κατανόηση και την διάθεση στήριξης της κυβέρνησης , καθώς επισήμανε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν επίσημα τα θετικά αποτελέσματα της νέας αυτής συμμαχίας.