Η εταιρία Tirovouzis interior μετράει πάνω από είκοσι (20) χρόνια στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης εσωτερικού χώρου, έχοντας συνδέσει το όνομα της με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στο χώρο του επίπλου στη Χαλκιδική.

Από τότε που πρωτοξεκίνησε έως και σήμερα, η Tirovouzis interior συνεχίζει να δημιουργεί και να επιβεβαιώνει την πολύχρονη εμπειρία της, προσφέροντας σε εσάς, τους πελάτες που την στήριξαν από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα, αναλλοίωτη την τεχνογνωσία και την κορυφαία ποιότητα που την χαρακτηρίζει:
Η εταιρία μας εδώ και πολλά χρόνια κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού και παραμένει ψηλά, λόγω της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν καθημερινά οι πελάτες μας“, αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Νέστωρας Τυροβούζης, ο οποίος μαζί με την οικογένεια του διατηρεί κατάστημα επίπλων στα Νέα Μουδανιά.

Ένα κατάστημα 1000 τ.μ. με οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό ταυτόχρονα, που μπορείς να βρεις μια τεράστια συλλογή, εμπλουτισμένη με έπιπλα, στρώματα, αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα σπιτιού και γραφείου, τα οποία προέρχονται από αναγνωρισμένες κατασκευαστικές ελληνικές εταιρίες. Έπιπλα μοναδικής αισθητικής για την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το χολ και για την είσοδο του σπιτιού σας. Επίσης θα βρείτε μοντέρνα έπιπλα γραφείου για να διαμορφώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο με άνεση και απαράμιλλο στυλ, καθώς και διάφορα διακοσμητικά-αξεσουάρ για να προσθέσετε τις τελευταίες απαραίτητες πινελιές και να ολοκληρώσετε την διακόσμηση οποιουδήποτε χώρου:
“Στηρίζουμε πάντα ελληνικές εταιρίες στον χώρο κατασκευής επίπλου, κάνοντας επιλογές με ξεχωριστό design και ιδιαίτερες φόρμες. Το κατάστημά μας φιλοξενεί ιδιαίτερα έπιπλα με πολυτέλεια και διαχρονικότητα, πηγή έμπνευσης για όλα τα γούστα!”, προσθέτει ο κ. Τυροβούζης, ο οποίος μαζί με το εκπαιδευμένο προσωπικό του θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας την απαραίτητη ενημερωτική ξενάγηση στις συλλογές, και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης και διακόσμησης του εσωτερικού σας χώρου.

Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους προμηθευτές επίπλων αλλά και υλικών και υφασμάτων διασφαλίζουν την ποιότητα, την αψεγάδιαστη πολυτέλεια και την αντοχή στον χρόνο σε όλα τα προϊόντα που θα δείτε στον εκθεσιακό τους χώρο και online:
Ο στόχος μας, στον οποίο παραμένουμε πιστά προσηλωμένοι, είναι να απολαμβάνετε πάντα νέες φόρμες, νέες γραμμές, σε αξεπέραστη πάντα ποιότητα που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια κάθε φορά που εισέρχεστε στον κόσμο της Tirovouzis interior! Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και τους βοηθάμε να ανακαλύψουν έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας που ταιριάζουν στην υψηλή αισθητική τους και να δημιουργήσουν το σπίτι που τους αντιπροσωπεύει πλήρως“, εξηγεί ο ίδιος.

Ένα ακόμη θετικό στα χαρακτηριστικά της Tirovouzis interior είναι η πηγή δωρεάν έμπνευσης για τον στολισμό του χώρου σας. Η κα. Αλεξάνδρα, σύζυγος του κ. Νέστωρα, γνωστή διακοσμήτρια στην περιοχή, προσφέρει συμβουλές εντελώς δωρεάν στους επισκέπτες, ενισχύοντας την προσέγγιση του “κάνε το μόνος σου” και βοηθώντας να επιλέξουν το ιδανικό έπιπλο για τον χώρο του καθενός.

Εκτός από τα παραπάνω βέβαια στο κατάστημα θα βρείτε και στρώματα της Media Strom, μιας εταιρίας που πρωταγωνιστεί στον χώρο τον στρωμάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα και που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Tirovouzis interior -εδώ και πάρα πολλά χρόνια- προσφέροντας σε όλους εσάς έναν αναζωογονητικό ύπνο και πλήρη ανακούφιση:
Αυτή η στρατηγική σύμπλευση εξασφάλισε ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα, καθώς πρόκειται για ένα brand name υψηλής ποιότητας, περίφημο στον χώρο των στρωμάτων, τα οποία προσφέρουν την τέλεια ποιότητα ύπνου
για να ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια“, επισημαίνει ο κ. Τυροβούζης.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το κατάστημα Tirovouzis interior για μία εμπειρία αγορών υψηλού επιπέδου. Εκεί θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και θα απολαύσετε κάθε λεπτό της επίσκεψής σας. Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, ακόμα και σε σχέση με γνωστές αλυσίδες επίπλων, ενώ οι συνεργάτες της θα έρθουν στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά και τοποθέτηση για να δημιουργήσουν άμεσα και με μεγάλη προσοχή το σπίτι ή τον χώρο που σας αντιπροσωπεύει πλήρως.

Αισθητική και design, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο, επιμονή στην λεπτομέρεια είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν την πασίγνωστη και αξιόλογη εταιρία στη Χαλκιδική, η οποία εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Μπείτε λοιπόν στον κόσμο της εταιρίας Tirovouzis interior, περιπλανηθείτε στις καλαίσθητες συλλογές τους και ανακαλύψτε έπιπλα που είναι κάτι παραπάνω από απλά αντικείμενα για το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο. Μοναδικά κομμάτια υψηλής αισθητικής, εξαιρετικού design, πάντα σε κορυφαία ποιότητα και με την υπογραφή Tirovouzis.

Βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας για να μεταμορφώσετε ή να ανακαινίσετε μαζί τον δικό σας χώρο σε αυτό που έχετε ονειρευτεί!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδαhttps://www.tirovouzis.gr/