Η εταιρία Tsivikas Trans που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής εξειδικεύεται πάνω από 50 χρόνια στον τομέα των αποφράξεων και μεταφοράς λυμμάτων με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα.

Πρόκειται για 2ης γενιάς επιχείρηση, η οποία έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και συνέπεια πάσης φύσεως εργασίες, 24 ώρες το 24ωρο, με στόχο πάντα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας! Σε όλο το Νομό Χαλκιδικής, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.  

«Η Tsivikas Trans δραστηριοποιείται με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών εδώ και 59 χρόνια σε ότι αφορά το τομέα των εκκενώσεων – μεταφορές λυμάτων σε όλη την Χαλκιδική ακόμα και στη Θεσσαλονίκη. Με την πολυετή πείρα, της υψηλής ποιότητας εργασίες καθώς και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, παρέχουμε οριστικές και όχι προσωρινές λύσεις σε κάθε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου, παραδίδοντας έτσι με επιτυχία το κάθε μας έργο», σημειώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Τσιβίκας.

Με σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, την ποιότητα στην εργασία τους, τις προσιτές τιμές στο σύνολο των εργασιών η Tsivikas είναι η εταιρία που μπορεί να ένα εμπιστευτεί ο πελάτης για ένα συνεπές ραντεβού και για γρήγορη εκτέλεση του έργου. Χρησιμοποιούνε πάντα υλικά που καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και κάνουνε μαζί σας την καλύτερη επιλογή για την κάθε εργασία. Σας προσφέρουνε λύσεις, τεχνογνωσία και συμβουλές που πηγάζουν από την πολύχρονη εμπειρία τους αλλά και από την συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού τους.

«Απόδειξη της αξιοπιστίας μας και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμάς οι πελάτες μας εδώ και πάμπολλα χρόνια. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια πάσης φύσεως εργασίες, 24 ώρες το 24ωρο, με στόχο πάντα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας!», υπογραμμίζει ο κ. Τσιβίκας.

Η εταιρία του κ. Τσιβίκα παρέχει υπηρεσίες που αφορούν αποφράξεις αποχετεύσεων, εκκενώσεις βόθρων, συντήρηση και επισκευή φρεατίων, άντληση υδάτων, έλεγχο του δικτύου με κάμερα, συντήρηση αποχετευτικού δικτύου, καθαρισμό δεξαμενών βιολογικών σταθμών – αντλιοστασίων, μεταφορά νερού προς άρδευση κ.α..

«Η εταιρεία μας διαθέτει στόλο οχημάτων και προσωπικού με σκοπό την άμεση εξυπηρέτησή σας. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστασιακές μονάδες κ.τ.λ. Ερχόμαστε στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, με βασικό μας μέλημα την άμεση αλλά κυρίως την  ουσιαστική επίλυση του προβλήματός σας», δηλώνει ο ίδιος, ο οποίος πάντα σε συννενόηση με τον πελάτη είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει και να ακούσει με προσοχή το πρόβλημα σας, δίνοντας ουσιαστική λύση.

Για οποιαδήποτε υπηρεσία απόφραξης, καλέστε στα τηλέφωνα 6932354213 & 6946680243, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Χαλκιδικής ή της Θεσσαλονίκης και αν βρίσκεστε.

Είστε μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά από την επίλυση των προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν και δεν σας αφήνουν σε ησυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας https://tsivikastrans.gr/el/metafores-ekkenoseis-chalkidiki