Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 7 Απριλίου στα Ν. Μουδανιά για τη διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas».

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, την Κυριακή από τις 9.30 έως 13.30 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων επί των οδών Τζαβούρα και Ιορδανίδη.
Επίσης, από τις 11.00 και μέχρι το πέρας τη διέλευσης των αθλητών, θα διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Τζαβούρα, Ιορδανίδη και Επαρχιακή Οδό Ν.Μουδανιών – Παραλίας Πορταριάς από Χ/Θ 0+000 (αρχή Λ. Ελευθερίας) έως τη Χ/Θ 2+000 (διασταύρωση Πορταριάς).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί ως ακολούθως:

Ώρα εκκίνησης 11:00
Διαδρομή 1000μ.: Εκκίνηση από κεντρική πλατεία Ν.Μουδανιών → διαδρομή οδό Τζαβούρα → στροφή αριστερά στην οδό Ιορδανίδη (πρώην Λ. Ελευθερίας) → αναστροφή έμπροσθεν ΕΠΑΛ → επιστροφή δρομέων από την ίδια ως άνω διαδρομή στο σημείο εκκίνησης (τερματισμός).

Ώρα εκκίνησης 11:30
Διαδρομή 6000μ.: Εκκίνηση από κεντρική πλατεία Ν.Μουδανιών → διαδρομή οδό Τζαβούρα → στροφή αριστερά στην οδό Ιορδανίδη (πρώην Λ. Ελευθερίας) → στροφή δεξιά στην Επ.Ο. Ν.Μουδανιών – Παραλίας Πορταριάς → στροφή αριστερά στη δ/ση Πορταριάς → κίνηση στον παραλιακό δρόμο → διαδρομή επί της οδού Αγ. Γεωργίου → στροφή αριστερά στην οδό Ιορδανίδη (πρώην Λ. Ελευθερίας) → στροφή δεξιά στην οδό Τζαβούρα → τερματισμός στην κεντρική πλατεία Ν.Μουδανιών.
Σημειώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα διακοπής της κυκλοφορίας η κίνηση θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων και των διοργανωτών ή τη σχετική προς τούτο σήμανση, ενώ της παρούσης εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, Σώματα Ασφαλείας, οχήματα διοργανωτών, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία), η διέλευση των οποίων θα επιτραπεί σε επείγουσα και αναγκαία περίπτωση και μόνον κατόπιν ενημέρωσης του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων, καθώς και των διοργανωτών, ώστε να διακόπτεται ο αγώνας.

Το χρονικό διάστημα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.