Η εταιρία Γκέλας Σταύρος εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής με εμπειρία από το 2017 και παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στο χώρο της ξηράς δόμησης, σε λογικές τιμές με ότι έχει να κάνει με την αισθητική σπιτιών, καταστημάτων και χώρων μαζικής εστίασης.

«Η εταιρία μας, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε υπηρεσία της ζητηθεί, στον κλάδο της ξηράς δόμησης. Είναι άρτια εξοπλισμένη, με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, καθώς και με έμπειρο προσωπικό, δίνοντας μας την δυνατότητα, να αναλαμβάνουμε έργα σε οποιοδήποτε μέρος της Χαλκιδικής», δηλώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας με τις γυψοσανίδες Σταύρος Γκέλας.

Με τις αξιόπιστες υπηρεσίες τους και τις λογικές τιμές κατασκευής με γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, ινοσανίδεα, πλάκες οροφών, συνεργάζονται στενά με τους πελάτες, προκειμένου να διασφαλίσουνε ότι όλες οι βελτιώσεις γίνονται εντός του προϋπολογισμού τους.

«Η συνέπεια, η ταχύτητα, η αρτιότητα της κατασκευής καθώς και οι καλές τιμές μας, είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία με τους πελάτες για να τους παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας», συνεχίζει ο κ. Γκέλας, ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει και να λύσει κάθε σας απορία με κάθε λεπτομέρεια.  

Παρέχουνε εγγύηση για όλες τις εργασίες οροφής και τοίχων και διασφαλίζουν μόνο ποιότητα πάντα σε προσιτή τιμή. Με εκτεταμένη εμπειρία και γνώση η εταιρία Γκέλας Σταύρος σας παρέχει τις καλύτερες λύσεις ψευδοροφής και διαχωριστικών τοίχων με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες. Εξυπηρετούνε άμεσα στη Θεσσαλονίκη και όλη την Χαλκιδική.

«H γυψοσανίδα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων σχημάτων, ακόμα και καμπύλων μορφών. Eίναι ένα υλικό που απελευθερώνει τη φαντασία καθώς επιτρέπει την υλοποίηση ευφάνταστων σχεδίων, τα οποία θα ήταν αδύνατο να κατασκευαστούν με συμβατικές μεθόδους και υλικά», εξηγεί ο ίδιος όσον αφορά την τοποθέτηση γυψοσανίδας και την επιλογή αυτού του τρόπου για να δημιουργήσετε η να ανανεώσετε τον χώρο σας έξυπνα, λειτουργικά και φυσικά αισθητικά!

Οι γυψοσανίδες αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή συστήματα ξηράς δόμησης και εφαρμόζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με τις γυψοσανίδες μπορείτε να αλλάξετε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου σας και να τον προσαρμόσετε στις τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες σας.

«Οι γυψοσανίδες όντως προσφέρουν άπειρες δυνατότητες στη δόμηση και τη διακόσμηση και μπορούν να εφαρμοστούν στο πλαίσιο της ανακαίνισης μιας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου, αλλά και σε νέες οικοδομές», συνεχίζει να λέει ο κ. Γκέλας, ο οποίος μαζί με το προσωπικό του είναι πάντα έτοιμος να αναλάβει από την πιο μικρή δουλειά έως και την πιο μεγάλη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες των πελατών του.

Με αρωγό την άρτια τεχνογνωσία και το έμπειρο δυναμικό, η εταιρία Γκέλας Σταύρος δεσμεύεται για την παροχή άριστου αποτελέσματος εργασίας σε όλες τις εφαρμογές γυψοσανίδας που αναλαμβάνει. Αναθέστε τους τη διαμόρφωση της οικίας σας ή της επιχείρησης σας και αποκτήστε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Προσφέρουνε ποικίλες σχεδιαστικές λύσεις και διακρίνονται για τις προσιτές τιμές τους!

 

Επισκεφτείτε το Facebook και τη σελίδα της εταιρίας Γκέλας  Σταύρος για να ρίξετε μια ματιά στις κατασκευές με τις γυψοσανίδες που δημιουργούν και εκπλήσσουν το κοινό τους:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100016925711331

https://gipsosanides-gkelas.gr/

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23730 22070, 6970692663.