Η τρίτη διοργάνωση «Γίνε Specialistas» έλαβε χώρα από το πρωί της Κυριακής στα Ν. Μουδανιά. Ο αγώνας δρόμου προσέλκυσε πάνω από 3 χιλιάδες συμμετοχές, σημαντικά αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, οι συμμετέχοντες προέρχονται από συλλόγους όλης της Χαλκιδική, αλλά και μεμονωμένα άτομα που τρέχουν στον αγώνα. Ο κ. Καρράς επανέλαβε τον στόχο του αγώνα, που δεν είναι άλλος παρά η αγορά ενός «Λευκού Ταξί» για τον δήμο Ν. Προποντίδας. «Δεσμευόμαστε ότι θα τα καταφέρουμε για να εξυπηρετηθούν δημότες που είναι ΑμεΑ, ή δημότες μας που χρειάζονται περιστασιακά το όχημα έπειτα από κάποια επέμβαση π.χ. για να επιστρέψουν στο σπίτι της. Σε καμιά περίπτωση δεν θα υποκαταστήσουμε το ΕΚΑΒ», τόνισε ο κ. Καρράς ευχαριστώντας παράλληλα, τους ανθρώπους που οραματίστηκαν τον αγώνα από την πρώτη στιγμή, καθώς και τους 100 εθελοντές, αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Στον αγώνα βρέθηκε και η κα. Μαρία Γούσιου, πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ «Η Αγάπη», που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τον αγώνα. Την ανάγκη να γίνει θεσμός η διοργάνωση τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων παιδιών ΑμεΑ του δήμου Ν. Προποντίδας Φρόσω Χατζηπαναγιώτου.

Το Xalkidikipolitiki ήταν χορηγός επικοινωνίας του Αγώνα και προβάλλει τα στιγμιότυπα αυτού.