Πλούσιο και ανανεωμένο το μενού του ταχυφαγείου Dream Gyros στη Ν. Ποτίδαια φόρεσε τα καλοκαιρινά του, έβγαλε τα τραπεζάκια του έξω και περιμένει τους πελάτες του να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις.

Εδώ και 3 χρόνια το κατάστημα λειτουργεί στο χωριό της Ν. Ποτίδαιας, όπου το συναντάς στον δρόμο εισόδου από την Ε.Ο. Μουδανιών Κασσάνδρας, και μόλις στα λίγα μέτρα πριν από την πλατεία. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που εξυπηρετεί όλο το χωριό και κατά τη διάρκεια του χειμώνα με delivery.

Όσον αφορά το μενού, ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο, αφού περιλαμβάνει από γύρο και σουβλάκια, μέχρι σούβλες, κοκορέτσι, μπιφτέκια και μπουρίτος. Επίσης σερβίρονται τρία διαφορετικά είδη μπέργκερ, πανσέτες, και κοτόπουλο. Οι σούβλες μπαίνουν τα τριήμερα, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, ενώ όλες οι άλλες κρεατολιχουδιές ψήνονται καθημερινά.

Τα πιάτα φημίζονται για το μέγεθός του καθώς είναι ιδιαίτερα χορταστικά και η ποικιλία από σαλάτες έρχεται να ολοκληρώσει τον κατάλογο. Για το είδος του, το ταχυφαγείο Dream Food περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές επιλογές, εξίσου νόστιμες, φρέσκες και οικονομικές.

Όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Σουλάι Αβνί, όλα τα πιάτα, κρεατικά, σαλάτες και άλλες νοστιμιές παρασκευάζονται από υλικά πρώτης τάξεως ώστε οι πελάτες να είναι πάντα ευχαριστημένοι. Για τον ίδιο λόγο, εδώ και τρία χρόνια είναι σταθερή η προτίμηση των συγχωριανών του στο κατάστημα, ενώ το καλοκαίρι η πελατεία αυξάνεται.

Το κατάστημα Dream Gyros ανοίγει από τις 11.00 το πρωί ως τις 12.00 το βράδυ. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή και για τον επισκέπτη που θέλει να φάει γρήγορα, γευστικά και ποιοτικά χωρίς να χάσει χρόνο από τις δραστηριότητες της ημέρας, και κυρίως το καλοκαίρι που παίρνουμε κάτι στο χέρι και συνεχίζουμε στην παραλία…

Το τηλέφωνο για παραγγελίες είναι 2373042010 και ο Ονειρεμένος Γύρος (και όχι μόνο) σε περιμένει!