Μαγικές εικόνες θα ζήσουν οι φίλοι των κλασσικών αυτοκινήτων –αντίκα στον δήμο Κασσάνδρας στη Νέα Φώκαια, όπου την Κυριακή στις 14 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της ΛΕΚΑΜ (Λέσχης Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας) στο όμορφο χωριό του δήμου Κασσάνδρας.

Τα οχήματα θα σταθμεύσουν στην πλατεία και θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε ντόπιους και επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν γύρω από αυτά τα “καμαρωτά αμάξια” που δικαίως αποδίδουν μια λάμψη στους δρόμους.

Τα μέλη της ΛΕΚΑΜ αφού πιούνε ένα καφέ ή ένα αναψυκτικό για να δροσιστούν και να ξεκουραστούν, θα κατευθυνθούν με την συνοδεία του αντιδημάρχου Παύλου Παντζίκη, του πατέρα Ιωάννη και του προέδρου της κοινότητας Καπετάνιου Κομνηνού Χρήστου, προς το Βυζαντινό Πύργο και το Αγίασμα της Νέας Φώκαιας. Στο τέλος θα παραμείνουν για φαγητό σε κάποιο από τα εστιατόρια της παραλίας ή της κεντρικής πλατείας.

Υπογραμμίζεται ότι εκείνη την ημέρα από τις 10:30 έως και τις 13:00 δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων από την πλατεία, καθώς και η στάθμευση αυτών.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που την Κυριακή στις 14 του Απρίλη, θα φιλοξενήσουμε στη Νέα Φώκαια τη Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας και οι κάτοικοι μαζί με τους επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν αυτά τα μοναδικά αυτοκίνητα αντίκες επί της κεντρικής πλατείας του χωριού και να τα φωτογραφίσουν. Δεκάδες αυτοκίνητα φροντισμένα σε κάθε λεπτομέρεια, μέσα και έξω, που δικαίως κερδίζουν “φλας” και θετικά σχόλια!», αναφέρει η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά για την επίσκεψη της ΛΕΚΑΜ στη Νέα Φώκαια και καταλήγει επισημαίνοντας πως «η επίσκεψη τους στη Νέα Φώκαια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να μείνουν εντυπωσιασμένοι από τις πεντακάθαρες ακτές μας, την πλούσια ιστορία και την αποδεδειγμένη φιλοξενία των κατοίκων της Νέας Φώκαιας. Τους περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία!».