Ένα νέο λεωφορείο μάρκας TEMSA απέκτησε ο δήμος Σιθωνίας έπειτα από την σημαντική προσωπική προσπάθεια και τις εκτεταμένες επαφές του δημάρχου Ιωάννη Μαλλίνη, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών του και ιδιαίτερα των παιδιών και των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Το εν λόγω όχημα αποτελεί δωρεά προς τον δήμο Σιθωνίας της εταιρίας «Μασούτης», στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και αναμένεται να παραδοθεί για κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες.

Η απόκτηση του νέου λεωφορείου αναμένεται να επιφέρει σημαντική βελτίωση στη δημοτική συγκοινωνία, διευκολύνοντας την ομαλή, ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των δημοτών, καλύπτοντας πολύ βασικές τους ανάγκες.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, ιδιαίτερα ευτυχής για το αποτέλεσμα που έφερε η προσωπική του προσπάθεια και η επιμονή του δήλωσε: «Είμαι φανερά ικανοποιημένος, διότι διεκδικήσαμε και πετύχαμε μια πολύτιμη δωρεά για τον Δήμο μας, τον Δήμο Σιθωνίας! Ένα λεωφορείο που θα συμβάλει θετικά στην καθημερινότητα όλων των συνδημοτών μας και περισσότερο βέβαια στην εξυπηρέτηση των παιδιών μας και των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Η προσφορά αυτή της εταιρίας «Μασούτη» επιδεικνύει άριστα το ενδιαφέρον για τον τόπο και τον συνάνθρωπο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ο Δήμος Σιθωνίας και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μασούτη για τη σημαντική αυτή προσφορά του και τη συμβολή του στο έργο μας!!”.