Την αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος Leader που «έτρεχε» στο νομό Χαλκιδικής, κατά 2.000.000€ ακόμη (σύνολο 4.250.000€),ανακοίνωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Γιώργος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από πολύμηνες προσπάθειες. 14 συνολικά επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του βουλευτή:
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής (ΑΝΕΤΧΑ ΑΕ), έχει καταξιωθεί ως μια από τις καλύτερες Αναπτυξιακές Εταιρείες (μέσα στις 5 πρώτες στην Ελλάδα), διαγράφοντας μια πορεία στήριξης μέσω προγραμμάτων (Leader, ΠΑΑ, ΕΣΠΑ κ.ά), πολλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον Νομό μας που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο του αγροτουρισμού και της μεταποίησης.
Η ικανοποίηση του αιτήματος για αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος Leader που «έτρεχε» ήδη στο Νομό ύψους 2.250.000€ κατά 2.000.000€ ακόμη (σύνολο 4.250.000€), που ήρθε μετά από πολύμηνη προσπάθεια μας, και η ένταξη σ’ αυτό δεκατεσσάρων συνολικά επιχειρήσεων, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε άοκνα την προσπάθεια για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην πορεία του χρόνου.
Ευχαριστώ τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κο Λευτέρης Αυγενάκης και τον Γ.Γ. κο Παπαγιαννίδη για την ανταπόκριση στο αίτημά μου, καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Ζωγράφου Αικατερίνη, τον Πρόεδρο αλλά και τα στελέχη της ΑΝΕΤΧΑ ΑΕ για την εξαιρετική συνεργασία και την επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειας. Πάμε γι άλλα λοιπόν!!!