Έναν ολοκαίνουργιο κλαδοθρυμματιστή βαρέος τύπου παρέλαβε ο Δήμος Σιθωνίας προσθέτοντας έτσι στην γκάμα των εργαλείων του ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα που θα βοηθήσει τα χωριά στον θρυμματισμό των κλαδιών από κλαδέματα αλλά και εναποθέσεις τέτοιων πράσινων απορριμμάτων, σε επιλεγμένα σημεία.
Το μηχάνημα αυτό είναι απαραίτητο, ειδικά το διάστημα των καλοκαιρινών μηνών που μεγαλώνει ο κίνδυνος πυρκαγιών. Καταφέρνει τον τεράστιο όγκο των κλαδιών να τον μετατρέψει σε μικρό όγκο, ευκολότερα διαχειρίσιμο.
Ευκολότερη μεταφορά, λιγότερα δρομολόγια, και ελευθερώνοντας άλλα μηχανήματα και φορτηγά, ώστε να αξιοποιούνται σε άλλες σημαντικές δουλειές του Δήμου. Το μηχάνημα είναι εύκολα μεταφερόμενο σε κάθε γωνιά του Δήμου μας και λειτουργεί με δικό του αυτόνομο σύστημα.
“Εντός των επόμενων ημερών περιμένουμε από την εταιρία ,εξειδικευμένο εκπρόσωπο για την εκπαίδευση του προσωπικού μας. Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Σιθωνίας κάνουν φιλότιμη και τεράστια προσπάθεια να κρατήσουν τα χωριά μας καθαρά. Προσπάθεια που πρέπει να ενισχύσουν με την τακτική και τον σεβασμό τους και οι Δημότες.
Συγχαρητήρια στην αντιδημαρχία καθαριότητας για όλες αυτές τις ενέργειες”, τονίζεται από τον δήμαρχο Σιθωνίας Ιωάννη Μαλλίνη.