Συνελήφθη μία γυναίκα, κατηγορούμενη για κλοπή νερού σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου Χανίων και παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός άνδρα.

Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες σχετικά με νεροκλοπή από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, οπότε αστυνομικοί του Τμήματος της περιοχής, από κοινού με αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους στις συγκεκριμένες περιοχές.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν επτά παράνομες παροχές νερού χωρίς υδρομετρητή, οι οποίες κατέληγαν σε αγροτικές καλλιέργειες και ταυτοποιήθηκαν ως ιδιοκτήτες ένας άντρας και μία γυναίκα εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη μόνο η γυναίκα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα.

Ενημερώθηκε ο Δήμος Κισσάμου για την απομόνωση και διακοπή των παραπάνω παράνομων παροχών νερού ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Εξάλλου, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ναρκωτικά, δύο Έλληνες από αστυνομικούς του ΤΑΕ της περιοχής. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες και βρήκαν συνολικά 223 γραμμάρια κάνναβη την οποία κατάσχεσαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων ενεργειών με την προανάκριση να διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

lifo