Της Μορφούλας Ντέμπλα

Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο Αθλητικός Όμιλος Σάρτης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Χαλκιδικής, με τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας να νιώθουν χαρά, αλλά και υπερηφάνεια για την πρόκρισή τους αυτή που ανέδειξε την ομάδα τους στον μεγάλο τελικό!

Η ομάδα της Σάρτης που θα παίξει ενάντια στην ομάδα του Π.Ο. Μουδανιών, στο Δημοτικό Στάδιο της Ορμύλιας και ώρα 16:30, φαίνεται να είναι πανέτοιμη και άριστα προετοιμασμένη για τη μεγάλη αυτή συμμετοχή της στον αγώνα της Κυριακής.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης σε δήλωση του ανέφερε: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι μεγάλη χαρά και επιτυχία που η ομάδα της Σάρτης κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να δείξει τις άριστες ικανότητες της, αλλά και την αγάπη της για το ποδόσφαιρο. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους παίκτες, αλλά και στη διοίκηση της ομάδας και ευχόμαστε πραγματικά η Κυριακή να είναι μια ημέρα όπου θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ο πρόεδρος της ομάδας του Α.Ο. Σάρτης Μιχάλης Κοτρώνης, μιλώντας στο XalkidikiPolitiki υπογράμμισε το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για την ομάδα και την τοπική κοινωνία: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η ομάδα κατεβαίνει σε τελικό κυπέλλου. Καταλαβαίνετε λοιπόν, γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό το παιχνίδι για τον Ιππόκαμπο, αλλά και για το χωριό μας», και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους υποστηρικτές τους να παρευρεθούν στο τελικό και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τον στόχο τους.

«Να γίνει ένας ωραίος τελικός, χωρίς τραυματισμούς και εντάσεις, αντάξιος της δυναμικότητας που είχαν και οι δυο ομάδες, τις οποίες συγχαίρω θερμά. Θέλω όμως η ομάδα μου, ο Α.Ο. Σάρτης να πάρει το κύπελλο και ευελπιστώ στο τέλος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτρώνης.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σάρτης τόνισε: «Το κύπελλο εξαρχής ήταν ένα κίνητρο για όλους μας, ένας στόχος που θέλαμε να εκπληρώσουμε, διότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρεθεί ξανά σε ένα τελικό κυπέλλου, πόσο μάλλον να το κατακτήσει. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Όλοι οι παίχτες είναι συγκεντρωμένοι και έχουν προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Μακάρι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να δει ένα καλό παιχνίδι».