Την οργή ιδιοκτήτη καταστήματος δέχτηκε δημοτικός υπάλληλος της Ν. Προποντίδας στη διάρκεια ελέγχου κλιμακίου με αντιδημάρχους, κατά τη νύχτα του Σαββάτου, που έπεσε σφοδρή χαλαζόπτωση.

Αναπάντεχο και δυσάρεστο το συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν κλιμάκιο του δήμου Ν. Προποντίδας έσπευσε να ενεργοποιήσει τις γεννήτριες στο αντιπλημμυρικό έργο στα Ν. Μουδανιά. Εκεί, ιδιοκτήτης καταστήματος που θεώρησε ότι “δεν έγινε έγκαιρη παρέμβαση”, χτύπησε με φτυάρι στο κεφάλι τον δημοτικό υπάλληλο που συνοδευόταν από αντιδήμαρχο κι ένα άτομο ακόμη, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν κάθε πλημμυρικό φαινόμενο. Ο υπάλληλος κατέληξε στο Νοσοκομείο με κατάγματα.

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς, σε ανάρτησή του, εξιστορεί τα γεγονότα ως εξής:

Χθες ο Δήμος μας επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα με ισχυρή βροχόπτωση και πρωτοφανή χαλαζόπτωση. Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης του φαινομένου τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Αντιδήμαρχος Χάρης Σαρόγλου, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Μουδανιών Νατάσα Μάλλου, ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Ν. Μουδανιών Στράτος Δολματζής, δύο διευθυντές του Δήμου και εργαζόμενοι του Δήμου με μηχανήματα βρεθήκαμε στα Ν. Μουδανιά.
Παρά την ένταση του φαινομένου και παρά το γεγονός ότι η μεγάλη ποσότητα χαλαζιού δυσχέραινε τη φυσική απορροή του νερού, το αντιπλημμυρικό έργο λειτούργησε και γρήγορα το νερό απορροφήθηκε.
Κι ενώ όλα ήταν υπό πλήρη έλεγχο, υπάλληλος του δήμου δέχτηκε από ιδιοκτήτη καταστήματος και συγγενικό του πρόσωπο μία απίστευτη επίθεση ξυλοδαρμού, γιατί δήθεν κινδύνευε η επιχείρηση του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.
Ευτυχώς, ο εργαζόμενος είναι καλά στην υγεία του. Ένας εργαζόμενος που εκείνη τη στιγμή έτρεχε για να προστατεύσει και την περιουσία του εν λόγω ιδιοκτήτη. Εννοείται πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απερίφραστα καταδικαστέες, όποιο κι είναι το κίνητρο“.