Διαφορετικά γεγονότα περιγράφει η σύζυγος του επιχειρηματία που χτύπησε με φτυάρι τον δημοτικό υπάλληλο Ν. Μουδανιών, το βράδυ του Σαββάτου, όταν στην πόλη έπεφτε καταρρακτώδης βροχή και έπρεπε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Όπως λέει ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Προποντίδας, Νίκος Ουζούνης, δέχθηκε επίθεση την ώρα που έλεγχε τα αντλιοστάσια στην περιοχή. «Μόλις με αναγνώρισαν κάποιοι ιδιοκτήτες μαγαζιών άρχισαν να φωνάζουν και να με απειλούν. Τους είπα ότι ξεφύγει η κατάσταση και άρχισα να αποχωρώ. Τότε ένας από αυτούς μου έδωσε με το φτυάρι στο κεφάλι και έπεσα κάτω. Με χτύπησαν και με έριξαν κάτω» περιγράφει στο makthes.gr ο υδραυλικός του δήμου Προποντίδας.

Κόντεψαν να τον πνίξουν μέσα στα νερά που είδαν συσσωρευτεί από την βροχή, καταγγέλλει ο δημοτικός υπάλληλος. «Με έριξαν κάτω και μετά με χτυπούσαν τρία άτομα ταυτόχρονα. Έχασα τις αισθήσεις μου για λίγο. Με βουτούσαν μέσα στο νερό, με πατούσαν, κόντεψα να πνίγω» αναφέρει ο κ. Ουζούνης.

Χάρη της παρέμβασης δυο επιχειρηματιών, σταμάτησε η επίθεση που δέχθηκε και μπόρεσε να σηκωθεί. «Ήρθαν δυο άτομα που είδαν το περιστατικό και με έσωσαν. Όταν σηκώθηκα τους είπα τι κάνετε; Θα με σκοτώσετε; Να φανταστείτε δεν υπέστησαν ζημιές τα καταστήματα τους. Το νερό ήταν 25 πόντους και από τα διερχόμενα οχήματα απλά σηκωνόταν νερό» σημειώνει ο δημοτικός υπάλληλος.

Τι λένε οι επιχειρηματίες – «Τράβηξε τον σύζυγο μου από τον γιακά» 

Διαφορετική εκδοχή δίνουν οι επιχειρηματίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, λέγοντας πως πρώτα ο δημοτικός υπάλληλος επιτέθηκε σε ιδιοκτήτη επιχείρησης. 

Συγκεκριμένα η σύζυγος του ιδιοκτήτη με ανάρτηση στα social media αναφέρει: «Για να διευκρινίσω τι συμβαίνει στο βίντεο ο κύριος πιάνει τον άντρα μου από τον γιακά, τον πετάει με το κεφάλι και την πλάτη στο τσιμέντο και πέφτει από πάνω με κίνδυνο να χτυπήσει σοβαρά. Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ως επιχειρηματίας των Νέων Μουδανιών και απλός πολίτης να εκφράσω την δική μου άποψη σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν το βράδυ του Σαββάτου».

Όπως εξηγεί στην ανάρτηση της, είχαν πλημμυρίσει στις 17/6/2023 και πίστευαν ότι θα πάθουν τα ίδια και αυτή τη φορά. «Να σας υπενθυμίσω ότι 17/6/2023 πλημμύρισα στο κατάστημα μου γιατί δεν λειτούργησαν τα αντιπλημμυρικά έργα.

Το Σάββατο 20/4/2024 τα έργα για ακόμη μια φορά δεν λειτούργησαν. Αναγκαστήκαμε για ακόμη μια φορά να παλεύουμε για να σωθούμε .Αν δεν ανοίγαμε με δικά μας εργαλεία το ρέμα προς την θάλασσα νομίζω ότι τα νερά θα ήταν μέσα στο κατάστημα μου. Ο δήμαρχος θεώρησε ότι ανοίγοντας την αντλία εμείς σωθήκαμε.

Ενώ ο υπάλληλος του ήρθε απλά και φώναζε ότι ο δήμος έκανε το καθήκον του. Όταν του είπαμε να φύγει γιατί δεν ήταν καλή η στιγμή για τέτοια συζήτηση γύρισε με δύναμη άρπαξε τον Σάββα και τον πέταξε κάτω μέσα στα νερά.

Τι έπρεπε να γίνει να τον αφήσουμε να τον χτυπάει; Ο δημοτικός υπάλληλος είναι αυτός που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση. Δεν έπρεπε να αμυνθεί ο Σάββας ; Οι απλοί πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να προστατευτούν; Εμείς πρέπει κάθε φορά που βρέχει να παλεύουμε μέσα στα νερά; Ποια είναι η βοήθεια που δεχόμαστε από το δήμο; Τον διασυρμό την προσβολή; Εγώ τουλάχιστον ότι υποστηρίζω μπορώ να το αποδείξω. Ούτε είμαστε άνθρωποι της βίας και ποτέ δεν θα προκαλούσαμε τέτοια επεισόδια από δικιά μας πρόθεση» αναφέρει στην ανάρτηση της.

makthes.gr