Έφτασε πάλι η στιγμή που έχει γενέθλια κάποιος εργαζόμενος στο γραφείο και αναζητάς ένα ευφάνταστο δωράκι για να κάνεις στο συνάδελφο σου; Εάν η απάντηση σου είναι ναι τότε διάβασε αυτό το άρθρο γιατί εδώ μπορείς να βρεις τις πιο πρωτότυπες προτάσεις εταιρικών γιορτινών δώρων που θα δώσουν πολύ χαρά στον συνάδελφο σου και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να προσπαθείς με τις ώρες να βρεις στα μαγαζιά το ιδανικό δώρο για τη περίσταση αυτή. Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο έξυπνες επιλογές που θα σε κάνουν να τον ενθουσιάσεις!

  • Ημερολόγια2024

Ένα δώρο το οποίο έχει ιδιαίτερη αισθητική και στιλ είναι το ημερολόγιο. Και ας μη ξέρεις τις προτιμήσεις και το γούστο του συναδέλφου σου μπορείς να του δωρίσεις ένα όμορφο εξατομικευμένο ημερολόγιο της ερχόμενης χρονιάς (στα βιβλιοπωλεία καιonlineθα βρεις πολλές προτάσεις για ένα Ημερολόγιο 2024) το οποίο θα τον βοηθήσει να καταγράφει οργανωμένα το πρόγραμμα του και να το συμβουλεύεται όποτε χρειαστεί. Αν θέλετε να δώσετε μια πιο προσωπική πινελιά στο ημερολόγιο τότε μπορείτε να γράψετε το όνομα του συναδέλφου σας στο εξώφυλλο του.

  • Σημειωματάριο

Όλοι στο γραφείο χρειάζονται δίπλα τους ένα σημειωματάριο για να καταγράφουν σκέψεις, καινοτόμες ιδέες ή ακόμα και μικρές σημειώσεις με υπενθυμίσεις για να μην ξεχνούν καμία υποχρέωση της ημέρας. Αν λοιπόν θέλετε να δωρίσετε στο συνάδελφο ένα κομψό και λεπτεπίλεπτο δώρο το οποίο θα δείξει ότι ενδιαφέρεστε για εκείνον και θέλετε να τον βοηθήσετε να αυξήσει τη παραγωγικότητα και τη θετική του ενέργεια μέσα στη δουλειά, το σημειωματάριο πρόκειται για μια από τις επιλογές που αναμφισβήτητα πρέπει να κάνετε.

  • Πλεκτέςκάλτσες με σχεδιάκια

Ένα δώρο που θα ενθουσιάσει τον συνάδελφο σας και θα του φτιάξει τη διάθεση είναι οι πλεκτές κάλτσες με διάφορα σχεδιάκια. Ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες με designόπως φρουτάκια, αρκουδάκια κτλ. είναι ακριβώς αυτό το δώρο που θα δώσει πολύ χαρά στους συναδέλφους.

  • Smartwatch

Ένα δώρο το οποίο μπορείτε να βρείτε σε μια τεράστια κλίμακα τιμών και σχεδίων είναι το smartwatch. Αν αναζητάτε ένα δώρο για τον fit συναδέλφο τότε ήδη καταλάβατε προς ποια κατεύθυνση πρέπει να στραφείτε.  Θα του δώσετε τη δυνατότητα να γνωρίζει πάντοτε τη δραστηριότητα του όπως για παράδειγμα πόση ώρα γυμναστική έκανε, πόσα βήματα έκανε αλλά και να παρακολουθεί την υγεία του όπως τους παλμούς και το οξυγόνο.