Την Αθήνα επισκέφθηκε εκ νέου σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, πραγματοποιώντας μια σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς παράγοντες για την προώθηση θεμάτων που αφορούν τον δήμο και τους δημότες της Σιθωνίας.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Ιωάννης Μαλλίνης επισκέφθηκε τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την αναβάθμιση-εκσυγχρονισμό του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, θέτοντας του παράλληλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο απομακρυσμένος δήμος Σιθωνίας σε θέματα υγείας και παροχών.

Ο κ. Μαλλίνης μάλιστα επισκέφθηκε και τον σύμβολο του πρωθυπουργού και στενό συνεργάτη του Θανάση Νέζη, καταθέτοντας του τρεις (3) πολύ σημαντικές μελέτες που αφορούν τον δήμο Σιθωνίας και την ανάπτυξη του.

Ο δήμαρχος κατέθεσε στον κ. Νέζη μια μελέτη που αφορά την αποκατάσταση ζημιών σε βασικές υποδομές του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Σιθωνίας, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, μια άλλη σχετικά με την αποκατάσταση βατότητας του δημοτικού οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ και τέλος τη μελέτη για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων του δήμου Σιθωνίας και τη διασφάλιση προσβασιμότητας ΑΜΕΑ, προϋπολογισμού 1. 350.000 ευρώ.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συναντήσεις που πραγματοποίησα στην Αθήνα τόσο με τον υπουργό υγείας κ. Γεωργιάδη όσο και με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Νέζη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες τις οποίες έχουμε όλοι μαζί την υποχρέωση να εξασφαλίσουμε και τις οποίες, βεβαίως, έχουν ανάγκη οι πολίτες, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία», ανέφερε ο κ. Μαλλίνης στο XalkidikiPolitiki.