Η επιχείρηση Χωματουργικά-Αρδευτικά Παπαδόπουλος, ιδρύθηκε πριν από πάρα πολλά χρόνια με την αγορά των πρώτων της μηχανημάτων. Στη συνέχεια η επιχείρηση εξελίχθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται έως και σήμερα, σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Η έδρα τους βρίσκεται στις Καλύβες Χαλκιδικής και αναλαμβάνουνε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε λογικές τιμές. Διαθέτουνε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο και φέρνουμε εις πέρας την εργασία τους ακόμη και στις δυσκολότερες συνθήκες.

Με την συμβολή της νεότερης πλέον γενιάς και με βάση τις νέες τεχνολογικές συνθήκες, η επιχείρησή τους ανανεώνεται διαρκώς και σε όλους τους τομείς.

«Η εταιρεία μας “Χωματουργικά Παπαδόπουλος” και το έμπειρο προσωπικό μας ασχολείται στον ιδιωτικό τομέα χωματουργικών έργων εδώ και πολλά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές θέλοντας να βοηθήσουμε τον ιδιώτη, αλλά και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος τις επιθυμίες του», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.

Η εταιρία των Χωματουργικών Παπαδόπουλος αναλαμβάνει σε όλο τον νομό Χαλκιδικής κατεδαφίσεις κτιρίων, εκσκαφές, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων (χλοοτάπητας κ.α.) , αποχετευτικά – αρδευτικά έργα, μεταφορά χωμάτων, χωματουργικές Εργασίες Πάσης Φύσεως.

«Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επαγγελματισμό σε κάθε μικρή ή μεγάλη χωματουργική εργασία μας ζητηθεί  σε όλη τη Χαλκιδική», λέει ο κ. Παπαδόπουλος και συνεχίζει: «Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Κάθε έργο αναλαμβάνεται και φέρεται εις πέρας με ευθύνη, με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με υπευθυνότητα και συνέπεια».

Η εταιρία Χωματουργικά Παπαδόπουλος διατηρεί μάλιστα και φυσικό κατάστημα στις Καλύβες της Χαλκιδικής, όπου ο πελάτης μπορεί να εξυπηρετηθεί, αλλά και να ενημερωθεί για ότι τον απασχολεί. Στο κατάστημα θα βρείτε πολλά και διάφορα είδη που καλύπτουν τις ανάγκες του σπιτιού, του επαγγελματικού χώρου, αλλά και του κήπου σας.

«Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη γκάμα από αρδευτικά εργαλεία, υδραυλικά, αγροτικά είδη, εργαλεία χειρός κ.α.», δηλώνει ο ίδιος και τονίζει: «Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές».

Το κατάστημα στις Καλύβες λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 π.μ. με 17:00 μ.μ. και το Σάββατο 08:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.. Το προσωπικό του καταστήματος βρίσκεται πάντα εκεί, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας διευκολύνει, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

«Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές, προσαρμοσμένες στην σημερινή κατάσταση της αγοράς. Βοηθάμε τον πελάτη να ικανοποιήσει με το χαμηλότερο κόστος τις επιθυμίες του», υπογραμμίζει ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος εγγυάται άριστη συνεργασία και ποιοτική παροχή υπηρεσιών.