Το μεσιτικό γραφείο “Χατζή” που βρίσκεται στο Πευκοχώρι της Κασσάνδρας και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου και παρέχει υπηρεσίες στο χώρο της κτηματαγοράς από το 1997, με συνεχή εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου των ακινήτων που διαχειρίζεται. Σου εξασφαλίζει γρήγορες λύσεις και άριστη διαπραγματευτική ικανότητα, ώστε η αγοραπωλησία ακινήτου να λάβει χώρα κάτω από τις πιο συμφέρουσες συνθήκες για εσένα.

Και επειδή ως γνωστόν η πώληση κάθε ακινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση, η συνεργασία με έμπιστους και έμπειρους μεσίτες μπορεί να κάνει τη ζωή σου εύκολη και την αγοραπωλησία ακινήτου ευκολότερη.

Το Real Estate “Χατζή” έχει γνώση και εμπειρία.

Η γρήγορη εύρεση ακινήτου από το μεσιτικό γραφείο “Χατζή” σου προσφέρει σημαντικό προβάδισμα και μέσω της συνεργασίας του έχεις σημαντική απαλλαγή από γραφειοκρατικές διαδικασίες που μπορούν πολύ συχνά να σε εξουθενώσουν. Γιατί λοιπόν να αναλάβεις μόνος σου αυτό το απαιτητικό έργο όταν μπορείς να συνεργαστείς με ένα έμπιστο μεσιτικό γραφείο;

«Δέσμευση μας να στεκόμαστε στο πλάι του πελάτη κάθε στιγμή με επαγγελματισμό, συνέπεια και άριστη επικοινωνία. Το δικό μας real estate καλύπτει κάθε ανάγκη στον μέγιστο βαθμό μέσα από μια μεγάλη γκάμα ακινήτων σε όλες τις κατηγορίες και την άριστη γνώση της κτηματομεσιτικής αγοράς, τα οποία μας βοηθούν να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συμφωνίες για κάθε ακίνητο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου στο Πευκοχώρι Δήμητρης Χατζής.

Η επιτυχία του γραφείου του βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό του ίδιου και των συνεργατών του, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με στόχο την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών. Το μεσιτικό του κ. Χατζή συνεργάζεται άριστα με εξειδικευμένους επιστήμονες (Μηχανικούς, Νομικούς και Φοροτεχνικούς), εξοικονομώντας έτσι στους πελάτες του κόπο και χρόνο, όσον αφορά την εξυπηρέτηση τους.

«Όλοι οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι και προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση με σεβασμό και επίδειξη άριστου επίπεδου συνεργασίας με τους πελάτες μας, ενώ διαθέτουμε συνεργάτες εκπροσώπους και στην υπόλοιπη Ελλάδα», δηλώνει ο κ. Χατζής και συνεχίζει: «Ακολουθούμε ένα διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, χρησιμοποιούμε εκτεταμένα την τεχνολογία όπου είναι διαθέσιμη και συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς. Κυρίως όμως, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και αποτελεσματικότητα».

Η συνεργασία σου με το μεσιτικό γραφείο του Δημήτρη Χατζή είτε για να βρεις το σπίτι των ονείρων σου, είτε για να προβείς σε πώληση ενός ακινήτου, σου παρέχει όλα τα απαραίτητα, ώστε η τελική επιλογή να ανταποκρίνεται στις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες.

«Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου», υπογραμμίζει ο ίδιος ο οποίος είναι διαθέσιμος κάθε ώρα και στιγμή για να σας εξυπηρετήσει και να σας κατευθύνει ορθά, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και το γραφείο του στο Πευκοχώρι, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από το πρωί έως και το βράδυ, καθώς και Κυριακή μέχρι και το μεσημέρι! 

Μπείτε στη σελίδα και ρίξτε μια ματιά στο μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου που διαθέτει https://www.dimitrisrealestate.com/index.php

Ό,τι και αν αναζητάς το μεσιτικό γραφείο “Χατζή” στο Πευκοχώρι είναι δίπλα σου προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για:

– Κατοικίες
– Επαγγελματικούς Χώρους
– Αξιοποιήσιμη Γη
– Άλλα Ακίνητα

Κάνε σήμερα το επόμενο βήμα και εμπιστεύσου την έμπειρη ομάδα του Real Estate Dimitris Chatzis!