Στον Άγιο Μάμα για τον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου βρέθηκε σήμερα 9 Μαΐου ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος για την ευρωβουλή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου. Ο ίδιος ακολούθησε όλο το τελετουργικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου στο κέντρο του χωριού και έπειτα ο κ. Παπανδρέου ακολούθησε τη λιτανεία της εικόνας στο παρεκκλήσι του Αγίου που πραγματοποιήθηκε αγιασμός και το πατροπαράδοτο κουρμπάνι.

Ο ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο, αλλά και να ενημερωθεί καλύτερα για τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία.

«Μεγάλη χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στη γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου. Το χαλάζι που έπεσε στην περιοχή μας απασχολεί ιδιαίτερα, όμως βρισκόμαστε δίπλα στον κόσμο, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και μεταφέρουμε τα προβλήματα στην Ευρώπη, αυτός είναι ο σκοπός μας», αναφέρει ο ευρωβουλευτής, ο οποίος θα βρίσκεται και αύριο στη Χαλκιδική για να συνομιλήσει με τον κόσμο, θέλοντας να εκπροσωπήσει τον κάθε έλληνα πολίτη στην Ευρώπη, ειδικά τους φτωχούς και αδύναμους συνανθρώπους.