Έργα σημαντικά που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών στον Άγιο Μάμα, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη από τον δήμο Νέας Προποντίδας, τα οποία προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Σύμφωνα μα τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά, υλοποιείται ένα μεγάλο έργο που αφορά την αποχέτευση του χωριού του Αγίου Μάμα και η κατασκευή καινούριου βιολογικού: «Ο βιολογικός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, όμως το έργο έχει δημοπρατηθεί, έχει υπογραφή η σύμβαση, και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο επίλυσης τεχνικών και διαδικαστικών ζητημάτων, έτσι ώστε να ξεκινήσει σύντομα αυτό το τόσο αναγκαίο έργο για τον οικισμό του Αγίου Μάμα. Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς, έτσι να ολοκληρωθεί σε όλο το χωριό το έργο της αποχέτευσης που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες πριν», τονίζει ο δήμαρχος.

Παράλληλα με την αποχέτευση έχει ξεκινήσει και το έργο της ασφαλτόστρωσης όλου του οικισμού, καθώς και αυτός της διαμόρφωσης του κεντρικού δρόμου στον Άγιο Μάμα: «Καταφέραμε μέσα σε ένα αποχετευτικό και αυτό του βιολογικού έργου να εντάξουμε και την ασφαλτόστρωση όλου του οικισμού του Αγίου Μάμα, όπως και την ανάλογη διαμόρφωση του κεντρικού δρόμου, ο οποίος θα διαμορφωθεί με διακοσμητικούς κυβόλιθους  για να δώσει μια χαρούμενη νότα στο χωριό», ανέφερε ο κ. Καρράς.