Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Βαρτζόπουλο, είχε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά. 
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν μεταξύ άλλων τα ζητήματα που αφορούν το ΕΚΑΒ και το κέντρο υγείας Κασσάνδρας, με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Δημάρχου Κασσάνδρας:
Στο πλαίσιο κομματικής επίσκεψης ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος επισκέφθηκε το δημαρχείο Κασσάνδρας, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Γιώργο, τον προέδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Αρζουμανίδη και μέλη της Διοικούσας.
Ο κύριος Βαρτζόπουλος μίλησε εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την κάλπη του Ιουνίου, η οποία θα έχει εθνικό αποτύπωμα.
Ο κύριος Βαρτζόπουλος είπε για τη μεγάλη σημασία της ψήφου μας για το ευρωκοινοβούλιο «Να γνωρίζουμε ότι το μέλλον της κυβέρνησης και κάθε μέλους της ευρωπαϊκής μας οικογένειας εξαρτάται ποσό δυνατοί και έτοιμοι θα φανούμε την 9η Ιουνίου να μην αμελήσουμε να δώσουμε δύναμη στην Ελλάδα από όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκουμε».
Η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι αφουγκράστηκαν το ζήτημα και αμέσως μετά τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που ταλανίζουν καιρό τον δήμο όπως: Το ΕΚΑΒ και το κέντρο υγείας Κασσάνδρας αφού το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Επίσης συζητήθηκε η λύση που προσπαθούμε να βρεθεί σε συνεργασία με την ένωση ξενοδόχων για τη δωρεάν παραχώρηση δωματίων για το επικουρικό προσωπικό.
Άκουσε τα προβλήματα και δεσμεύτηκε για την επίλυση των θεμάτων.
Από τη μεριά της η δημοτική αρχή θα ήθελε την παρέμβαση του καθώς και τη μεταφορά του μηνύματος για πιο ευέλικτες δημοτικές υπηρεσίες προς διευκόλυνση τόσο σε δημότες αλλά και σε επισκέπτες.
Η Αναστασία Χαλκιά Δήμαρχος Κασσάνδρας ευχαρίστησε τον υφυπουργό στο τέλος της επίσκεψης για την όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση και τόνισε ότι και αυτή με τη σειρά της θα κάνει κινήσεις για την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία των Ευρωεκλογών.