Ένα σπουδαίο όνομα της παγκόσμιας μουσικής έρχεται στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι! Ο λόγος για τον Sir Tom Jones που θα εμφανιστεί στο Sani Festival 2024 το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024.

Το Sani Festival υποδέχεται το είδωλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον Tom Jones, για μια μοναδική εμφάνιση στον Λόφο της Σάνης. Με μία καριέρα που εκτείνεται σε πάνω από έξι δεκαετίες, ο Tom Jones δεν σταματά να μαγεύει τα κοινά με τις διαχρονικές μπαλάντες, τις χορευτικές επιτυχίες και το απαράμιλλο χάρισμά του επί σκηνής, έχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές και καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Σε ηλικία 83 ετών, έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και έχοντας συνεργαστεί με εμβληματικούς καλλιτέχνες, όπως ο Stevie Wonder, η Aretha Franklin και ο Ed Sheeran, ο Tom Jones αποδεικνύει ότι η ευελιξία και η διορατικότητά του δεν έχουν όρια, συνεχίζοντας να συνδέει διαφορετικά μουσικά είδη, με τις rhythm και blues χροιές του.

Έχοντας λάβει τον τίτλο του «Sir» από τη βασίλισσα Ελισάβετ II το 2006, καθώς και με πολλαπλές βραβεύσεις στα BRIT Awards, ο Tom Jones είναι από τους λίγους καλλιτέχνες παγκοσμίως που ξεκίνησαν την καριέρα τους στην αυγή της σύγχρονης pop μουσικής σκηνής και συνεχίζουν, ακόμη και σήμερα, να την επηρεάζουν με τη δισκογραφική δουλειά και τις live εμφανίσεις τους.

Είναι μεγάλη χαρά για το Sani Festival όπως αναφέρει η διοίκηση της επιχείρησης «να φιλοξενεί στο φετινό του πρόγραμμα αυτόν τον μοναδικό σούπερ σταρ, ζωντανό θρύλο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη όλων των εποχών».

rockrooster