Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 15 Μάϊου στο Τζάνειο Νοοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βελτιώνεται αργά και σταθερά ενώ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις. Μάλιστα, ξεκίνησε λογοθεραπεία με στόχο να ξαναμιλήσει κανονικά ενώ καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο.

«Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο»

Στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε η πρόεδρος του Ε.Ι.Ν.Α.Π, Ματίνα Παγώνη, η οποία παρουσίασε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται και το πιστεύω αυτό…Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα στο σπίτι του. Όλα θα πάνε καλά. Τα εγκεφαλικά θέλουν λίγο τον χρόνο τους. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

ethnos.gr