Με τη συμμετοχή δεκάδων Αθλητικών συλλόγων TAE KWON DO από τη βόρειο Ελλάδα διεξήχθη στον Πολύγυρο το πρώτο KIDS SPRING Tournament που οργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON DO Πολυγύρου.

Η φιλική διοργάνωση, με αφορμή τα 45 χρόνια του Α.Σ. TAE KWON DO Πολυγύρου, έλαβε χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, όπου οι μικροί μας φίλοι, αθλητές από κάθε Σύλλογο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατά τους φιλικούς αγώνες.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΤΑΕ KWON DO Πολυγύρου Χρήστος Παραλής, και ο πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ Χρήστος Μανώλης, στη βράβευση του Α.Σ. Άλκιμου. Το βραβείο παρέλαβε ο δάσκαλος Στέλιος Μεχτερίδης

Δεν ήταν όμως μόνο το αθλητικό σκέλος της φιλικής αγωνιστικής ημερίδας που έκλεψε την παράσταση, καθώς αυτό το BabyCup στον Πολύγυρο συνέπεσε με τον εορτασμό της Γενοκτονίας των Ποντίων ο οποίος τιμήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ παρουσιάστηκε και σύντομο ποντιακό χορευτικό με το πέρας των αγώνων.

Ο Χρήστος Παραλής, διοργανωτής και ιδρυτής του Α.Σ. TAE KWON DO Πολυγύρου, βράβευσε τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους, ενώ απένειμε αναμνηστικό σε όσους συνετέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια στις άρτιες διοργανώσεις του αθλήματος.

Το XalkidikiPolitiki ευχαριστεί τον δάσκαλο Χρήστο Παραλή για την τιμητική βράβευση στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σμυρλή για την κάλυψη αυτής και διαχρονικά άλλων διοργανώσεων.