Μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμός επικράτησε στο 17ο Αντάμωμα Χορευτικών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 18 Μαΐου στον Πολύγυρο.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου διοργανωτής του πιο επιτυχημένου θεσμού πρόβαλε για ακόμη μια χρονιά στην κοινωνία της πόλης και την Χαλκιδική γενικότερα την πολύχρονη συμμετοχή στην πολιτική, πολιτιστική, οικονομική ζωή του τόπου, φέρνοντας στην πρωτεύουσα 55 λάβαρα, 55 συλλόγους, με πάνω από 2000 χορευτές.

Σκοπός του ανταμώματος στον Πολύγυρο είναι η σύσφιξη των σχέσεων με άλλους συλλόγους, η μεταλαμπάδευση στους νεότερους της τοπικής παράδοσης και ιστορίας, των ηθών και των εθίμων.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές από διάφορα μέρη της Ελλάδας έδωσαν το παρόν στον Πολύγυρο και χόρεψαν έως αργά το βράδυ με πάθος και ζήλο! Παραδοσιακά τραγούδια και ζωντανή μουσική, άνθρωποι γεμάτοι ζωντάνια, γίνανε όλοι μια μεγάλη παρέα, χορεύοντας και  σιγοτραγουδώντας, ανεβάζοντας το κέφι!

Υπογραμμίζεται ότι το 17ο Αντάμωμα Χορευτικών Ομάδων στον Πολύγυρο τιμήθηκε από χιλιάδες επισκέπτες, ενώ η εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του συλλόγου για την εξυπηρέτηση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική.

Το 17ο Ανταμωμα πέρασε στην ιστορία ως το μεγαλύτερο και το πιο επιτυχημένο του θεσμού αυτού!

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί την εναλλαγή των πλάνων, την όμορφη διάθεση και της ελληνική παράδοση στα καλύτερα της: