Για δροσιστικά cocktails ακριβώς δίπλα στο κύμα με θέα το απέραντο γαλάζιο, ο προορισμός σας ακούει στο όνομα Akropolis- Beach bar, το ιδανικό μέρος για chill-out καλοκαιρινές στιγμές. Η οργανωμένη παραλία του με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες, η χαλαρωτική μουσική και τα δροσερά cocktails από τους έμπειρους barmen, σε συνδυασμό με τις γευστικές προτάσεις κάνουν αξέχαστη την κάθε στιγμή.

Έκανε την εμφάνισή του το 2018 στην παραλία της Φούρκας και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα beach bar της περιοχής. Ο Κωνσταντίνος Νικολής, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Akropolis, -το οποίο βρίσκεται ακριβώς από πάνω στον λόφο, εξού και το όνομα Akropolis- δημιούργησε σε αυτή τη μαγική περιοχή ένα καλοκαιρινό καταφύγιο που προσφέρει μια αμμώδη παραλία, πεντακάθαρα γαλάζια νερά και υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Στην παραλία σας περιμένουν ομπρέλες με ξαπλώστρες, αλλά και αναπαυτικά sun beds για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης, ενώ το beach service είναι πάντα στη διάθεσή σας.
Εδώ θα γευτείτε εξαιρετικές γεύσεις δηµιουργικής κουζίνας, σε συνδυασμό με ένα δροσερό κοκτέιλ, μια παγωμένη μπίρα ή ο,τι άλλο λαχταράει η όρεξή σας“, αναφέρει ο ιδιοκτήτης του Akropolis beach bar Κωνσταντίνος Νικολής.

Θα κολυμπήσεις, θα αράξεις, θα παίξεις, θα πιεις το καλοκαιρινό κοκτέιλ σου και σίγουρα θα διασκεδάσεις στο όμορφα διακοσμημένο Akropolis beach bar, το οποίο είναι αγαπημένο στέκι της νεολαίας, αλλά και της οικογένειας, μιας και συνδυάζει απόλυτα αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Απλά βουτήξτε στην καταγάλανη ομορφιά του και αφήστε το κύμα της απόλαυσης να σας παρασύρει…

Ευγενέστατο προσωπικό, άψογο service, εξαιρετική παρουσίαση σε ό,τι κι αν επιλέξετε και όμορφος κόσμος. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Από το πρωί μπορείς να απολαύσεις εκεί ή στα τραπέζια του beach bar τον καφέ σου, ενώ στη συνέχεια όταν η θερμοκρασία θα ανέβει μπορείς να ξεδιψάσεις με πολύ καλές Μαργαρίτες, δροσιστικά κοκτέιλ, παγωμένες μπίρες. Αν πεινάσεις τότε το Akropolis έχει για σένα υπέροχο brunch, νόστιμα snacks, όπως σάντουιτς, burgers, σαλάτες και διάφορα πιάτα εξαιρετικών κρεατικών.

Η τοποθεσία του Akropolis είναι ιδανική τόσο για νεότερους ανθρώπους, όσο βέβαια και για οικογένεια με παιδιά. Από το πρωί για τις πρώτες βουτιές της ημέρας και ξεκούραση πάνω στην ξαπλώστρα, μέχρι αργά το απόγευμα, την ώρα που πέφτει ο ήλιος, εμείς βρισκόμαστε εδώ για τους πελάτες μας, προσφέροντας απλόχερα αγνή και αυθεντική καλοκαιρινή διασκέδαση“, συνεχίζει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Νικολής, ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει.

Ο χώρος από μόνος του εμπνέει για χαλάρωση και ξέγνοιαστες στιγμές! Ξάπλωσε στα άνετα κρεβατάκια του και απόλαυσε το μπάνιο ή την ηλιοθεραπεία σου, μέσα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό που απλόχερα σου χαρίζει αυτός ο ξεχωριστός χώρος με τους ευγενικούς και φιλικούς οικοδεσπότες του.

Ήλιος, θάλασσα, υπέροχες ξαπλώστρες και cocktails που χρωματίζουν την κάθε στιγμή….Η θέα θα σε αποζημιώσει τόσο που θα το επισκεφτείς ξανά.


Το Akropolis με λίγα λόγια βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, περικυκλωμένο από το πράσινο της φύσης, αμμώδη παραλία με υπέροχη θέα και φυσικά μουσικές που σε ταξιδεύουν. Είναι μέρος για να χαλαρώσεις, αλλιώς να παίξεις τάβλι ή ρακέτες με την παρέα σου. Επειδή όμως θέλεις να κάνεις και το τέλειο καλοκαιρινό μαύρισμα, βάλε γυαλιά, καπέλο και αντηλιακό και άδραξε τη στιγμή στην παραλία. Αν πάλι προτιμάς τη σκιά, απόλαυσέ την κάτω από τις ομπρέλες που βρίσκονται δίπλα στο κύμα.

Βάλε λοιπόν μαγιό, πάρε αντηλιακό και τους φίλους σου και ραντεβού εκεί!

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6982733476