Αγαπάμε “Μάσα Μπούκα” για πολλούς και διάφορους λόγους. Πέρα από το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, το φαγητό του κολάζει και νηστευόμενο άγιο. Στα ψητά της ώρας και στον εκλεκτό γύρο, η μαστοριά τους είναι γνωστή σε όλους όσους έχουν φάει από τα χεράκια τους!

Και τώρα το “Μάσα Μπούκα” ήρθε και στα Νέα Μουδανιά, που μαζί με το ήδη υπάρχον κατάστημα της Νέας Τρίγλιας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν όπου και αν σας βολεύει, με σεβασμό στην παραδοσιακή αυθεντική γεύση: «Πριν από λίγες ημέρες ανοίξαμε το δεύτερο μας κατάστημα στην πόλη των Νέων Μουδανιών, επεκτείνοντας έτσι την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, χάρη βέβαια στην αγάπη και την προτίμηση του κόσμου», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου “Μάσα Μπούκα” Νίκος Καραπέτσας, ο οποίος εμπλουτίζει τον κατάλογό του μαγαζιού συνεχώς με νέες-ανανεωμένες γεύσεις για τους πελάτες του.

Πεντανόστιμα ψητά της ώρας σε μερίδες, τεμάχια ή σάντουιτς, καλοψημένα και ζουμερά δεν πρέπει να λείψουν από το τραπέζι σου, γιατί έχουν ιδιαίτερη νοστιμιά. Σουβλάκια χοιρινά ή κοτόπουλο, πανσέτες, σουτζουκάκια, μπιφτέκι, λουκάνικο  και άλλα πολλά  υπόσχονται να σας κερδίσουν πρώτα με την ματιά και έπειτα με την μοναδική γεύση τους! Όσον αφορά τον γύρο και τα burger του “Μάσα Μπούκα” ένα είναι σίγουρο: ότι εξαφανίζονται πιο γρήγορα και από τις οικονομίες που έχεις στην άκρη τώρα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Και αν ρωτάτε για τις μερίδες είναι τεράστιες, περιποιημένες και προσεγμένες, συνοδευόμενες με πιτούλα ή ψωμάκι, πατάτες και σαλατούλα για να χορτάσετε και να φύγετε καλοταϊσμένοι!

Πέρα από τις κλασσικές επιλογές σε μερίδες και τεμάχια, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις ολόφρεσκες σαλάτες, τα ορεκτικά, και φυσικά αυτές τις εξαίσιες αλοιφές που σου δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη γεύση στον ουρανίσκο.

«Σε εμάς μπορείτε να βρείτε κρεατικά της ώρας όλων των ειδών, burger, γύρο, διάφορες σαλάτες, ορεκτικά και άλλα μεζεδάκια για να συνδυάσετε το γεύμα σας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, αλλά και στην ποσότητα, προσφέροντας έτσι γνήσια-αυθεντική γεύση στους πελάτες μας, οι οποίοι θέλουμε να φεύγουν πάντα από εμάς χορτασμένοι και άκρως ευχαριστημένοι», λέει ο κ. Καραπέτσας, ο οποίος δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των κρεατικών του, συνδυάζοντας την μάλιστα με φιλικές και λογικές τιμές.

Όλα τα κρέατα ψήνονται στα κάρβουνα και τη στιγμή της παραγγελίας με αποτέλεσμα να παραμένουν ζουμερά και λαχταριστά. Συνδυάστε τα με μπίρα ή αναψυκτικό και το γεύμα σας θα είναι σίγουρα ένα από αυτά που θα θυμάστε για καιρό.

Κορυφαίες γεύσεις, τεράστιες μερίδες και εξαιρετικές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας του ψητοπωλείου “Μάσα Μπούκα”. Όλα ξεκινούν από την τέχνη και την μαεστρία των ανθρώπων του που απογειώνουν δίκαια όλες τις αισθήσεις!

Το νέο κατάστημα “ΜάσαΜπούκα” βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών, προσφέροντας και υπηρεσίες delivery, έτσι ώστε με ένα τηλεφώνημα να φέρει τις γεύσεις του στην πόρτα σου, οι οποίες είναι πεντανόστιμες και σου προτείνουμε να τις δοκιμάσεις όλες.

“Μάσα Μπούκα”! Όχι μόνο ποιότης, αλλά και ποσότης. Πολλή ποσότης!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2373106907 ή στο 6936873959