Το όραμα για την δημιουργία του “Skin Institute Ioanna” στην Ορμύλια δε στηρίχθηκε ούτε στις κτιριακές εγκαταστάσεις που με μεράκι επιμελήθηκε η ιδιοκτήτρια και αισθητικός του καταστήματος ώστε να παρέχουν άνεση και χαλάρωση στους πελάτες, ούτε στον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και στα προϊόντα κορυφαίων εταιριών που με προσοχή έχει επιλέξει.

Το όραμα για την δημιουργία του “Κέντρου Αισθητικής Ιωάννα” στηρίχθηκε στο πάθος και την αγάπη της ιδιοκτήτριας Ιωάννας Λαμπαδάκη σε αυτό που έχει σπουδάσει (αισθητική και κοσμητολογία) και έτσι το 2007 κατάφερε να ανοίξει τον δικό της μοναδικό χώρο αισθητικής, προσφέροντες πολλές υπηρεσίες τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες που έχουν την ανάγκη να περιποιηθούν το πρόσωπό τους και το σώμα τους.

Μέλημά της κυρίας Λαμπαδάκη εξακολουθεί να  είναι η εξατομικευμένη διαχείριση των αναγκών, καθώς η ίδια πιστεύει στη μοναδικότητα του κάθε προσώπου και σώματος: «Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό εαυτό σας, μέσα από εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου, αλλά και σώματος. Ο στόχος μας είναι να νιώσει ο επισκέπτης οικεία, άνετα, να μοιραστεί ό,τι τον ενοχλεί στην εικόνα του και να το διορθώσει αβίαστα χωρίς πίεση. Στο Skin Institute Ioanna επιδιώκουμε την πρόληψη και την βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας, αγαπώντας την μοναδικότητα όλων και του καθένα από εμάς ξεχωριστά!», αναφέρει η αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Αισθητικής κα. Ιωάννα Λαμπαδάκη.

Το Κέντρο Αισθητικής της Ιωάννας Λαμπαδάκη χρησιμοποιεί τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες στην ιατρική αισθητική-κοσμηματολογία για το πρόσωπο και το σώμα, είναι βαθιά γνώστης του αντικειμένου, συνεχώς εξελίσσεται και η εμπειρία χρόνων το συνιστά ως ένα αξιόπιστο κέντρο το οποίο παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες: «Χρησιμοποιούμε μελετημένα τις προηγμένες τεχνολογίες και πρωτόκολλα ομορφιάς στις αισθητικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Είναι το πρώτο βήμα σεβασμού στον άνθρωπο που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό του, να διορθώσει ή να αλλάξει κάτι επάνω του», συνεχίζει η κα. Λαμπαδάκη, η οποία είναι πάντα πρόθυμη και φιλική με τον πελάτη, θέλοντας να του παρέχει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και σε λογικές τιμές. 

Στον άρτια εξοπλισμένο και άνετο χώρο του Ινστιτούτου στην Ορμύλια θα βρείτε πάμπολλες υπηρεσίες, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας και το τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο και σώμα. Η κα. Λαμπαδάκη θα σας ακούσει προσεκτικά, θα αξιολογήσει τις ανάγκες σας και έπειτα θα σας προτείνει την καλύτερη θεραπεία που θα αναδείξει την εικόνα σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Οι θεραπείες του Skin Institute Ioanna προσφέρουν:

• Διοδικό Laser Αποτρίχωσης Τελευταίας Τεχνολογίας

  • Ενίσχυση της Φυσικής Ομορφιάς
  • Καθυστέρηση στη διαδικασία γήρανσης
  • Αναδόμηση του Δέρματος με καθαρισμό
  • Αισθητική στο Πρόσωπο και το Σώμα
  • Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας – Λιποδιάλυση – Σύσφιξη
  • Επεμβάσεις στο Σώμα και το Πρόσωπο,
  • καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες υψηλής αισθητικής από την εξειδικευμένη αισθητικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό!

Το Κέντρο Αισθητικής μάλιστα προσφέρει μοναδικά πακέτα προσφορών σε πολύ συμφέρουσες τιμές για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε διάφορες μεθόδους και περισσότερες επαναλήψεις στη θεραπεία σας ένα πιο ολοκληρωμένο και άψογο αποτέλεσμα: «Υπάρχουν πακέτα προσφορών, άλλα εξ αυτών καθ’ όλη τη διαρκεί του έτους και αλλά εναλλάσσονται ανά εποχή. Φυσικά μπορεί να πληροφορηθεί κάθε ενδιαφερόμενος επικοινωνώντας μαζί μας», σημειώνει η αισθητικός.

Εκεί μπορείτε να βρείτε ακόμη αν επιθυμείτε πολλά προϊόντα προσώπου και σώματος που θα σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο όταν εφαρμόζονται συνδυαστικά με οποία θεραπεία και τα οποία έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα και δίνουν λύσεις, ακόμα και σε δύσκολα αισθητικά προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας: «Στο κατάστημα μας υπάρχει πληθώρα επαγγελματικών προϊόντων ομορφίας,μακιγιάζ,δερμοκαλλυντικών προϊόντων όπου σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας αναδεικνύουν το βέλτιστο αποτέλεσμα της κάθε θεραπείας!», επισημαίνει η κα. Λαμπαδάκη.

Επισκεφθείτε το “Κέντρο Αισθητικής Ιωάννα” και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας σήμερα!!! Θα το βρείτε επι της κεντρικής πλατείας της Ορμύλιας Χαλκιδικής, στον πρώτο όροφο πάνω από τα Συστεγασμένα Φαρμακεία “Α&Π Λαμπαδάκη”. Λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις ώρες 09:00-14:00 και 17:00-21:00, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2371041141.

Στον χώρο του “Skin Institute Ioanna” θα απολαύσετε ιδιωτικότητα και προσωπική φροντίδα. Η πολυετής εμπειρία της Ιωάννας Λαμπαδάκη εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για να αναδείξετε μαζί τον καλύτερο και πιο λαμπερό εαυτό σας!

Επισκεφθείτε τις σελίδες στο Facebook και στο Instagram και ενημερωθείτε: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063767085230

https://www.instagram.com/kentro_aisthitikis_ioanna?igsh=MWE4cWNzeG5jNTNvOQ==