Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ένα άτομο να εγκλωβιστεί κάτω από τα οχήματα και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σύγκρουση τριών οχημάτων, δύο αυτοκινήτων κι ενός φορτηγού, που σημειώθηκε γύρω στις 13:10 μέσα στο τούνελ στο ρεύμα προς δυτικά. Κατά πληροφορίες, το φορτηγό ήταν ακινητοποιημένο στον δρόμο με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα οχήματα να πέσουν πάνω του.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 10 υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν ένα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο επιχείρησε να βάλει κώνο στο σημείο και παρασύρθηκε από τα άλλα οχήματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον απεγκλωβισμένο και έναν ακόμη τραυματία και τους μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, ωστόσο αρνήθηκαν τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που απεγκλωβίστηκε φέρει κατάγματα στο χέρι, ενώ πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

voria.gr