Αρχείο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Γαστούνη, όταν ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου και ο γιος του δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 15-20 ατόμων μετά την κλοπή ενός πακέτου τσιγάρων από ανήλικο. Οι δράστες χρησιμοποίησαν σιδερολοστούς, ξύλα και γροθιές, προκαλώντας τραυματισμούς στον περιπτερά και σοβαρές ζημιές στο κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και εκδορές. Το περιστατικό προκάλεσε έκτακτη σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης με συμμετοχή πολιτών, επαγγελματιών, της δημοτικής αρχής και της Αστυνομίας για την ενίσχυση της ασφάλειας.

Παρά τα μέτρα, οι κάτοικοι εκφράζουν έντονη ανησυχία για την παραβατικότητα, κάνοντας λόγο για «γκετοποίηση» της περιοχής.