Με εκπροσώπους αλιευτικών φορέων θα συναντηθεί σήμερα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 13:00, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του συνεταιρισμού μηχανοτρατών Νέας Μηχανιώνας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας, της Πανελλήνιας Ένωσης Αλιέων Γρι Γρι και της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιας Αλιείας και Αλιευτικού Τουρισμού.
Σύμφωνα με το ανακοινωμένο πρόγραμμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους διαφορετικών κλάδων της αλιείας, από τις μηχανότρατες και τα γρι γρι έως την παράκτια αλιεία και τον αλιευτικό τουρισμό.
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google









