Ένα ακόμη περιστατικό τηλεφωνικής απάτης με σοβαρές οικονομικές συνέπειες σημειώθηκε στην Καβάλα, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 83χρονο, παριστάνοντας τον λογιστή του. Με πειστικό τρόπο κατάφερε να τον εξαπατήσει και να τον πείσει να του παραδώσει το ποσό των 138.000 ευρώ.
Η παράδοση των χρημάτων πραγματοποιήθηκε σε σημείο κοντά στην κατοικία του ηλικιωμένου. Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη λίστα των περιπτώσεων εξαπάτησης πολιτών, με τις αρχές να εφιστούν την προσοχή, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, για παρόμοιες πρακτικές.
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google










