Σύμφωνα με πληροφορίες του Xalkidiki Politiki, εκτροπή Ι.Χ. οχήματος σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου 2026, στην Ε.Ο. Αγίου Νικολάου-Συκιάς στη Σιθωνία, λίγο μετά το Μανασού.

Το περιστατικό αποδίδεται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω βροχόπτωσης, με το όχημα να εκτρέπεται της πορείας του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δραγουντέλι που κινούνταν στην περιοχή, τα οποία παρείχαν άμεσα βοήθεια, ενώ ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία και την οδική βοήθεια. Παράλληλα, προχώρησαν σε προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας μέχρι την άφιξη των αρμόδιων αρχών.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο και ανέλαβε τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε με τη συνδρομή οδικής βοήθειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με συγγενικό της πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας.