Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου της Λεμεσού, όπου σημείωσε την κορυφαία επίδοση για τη φετινή σεζόν, περνώντας τα 6,00 μέτρα.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,65 μ., τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, πριν συνεχίσει στα 5,85 μ., όπου σημείωσε νέο ρεκόρ μίτινγκ. Στη συνέχεια ξεπέρασε με άνεση τα 6,00 μ., καταγράφοντας για 20ή φορά στην καριέρα του άλμα πάνω από το συγκεκριμένο ύψος.

Ακολούθως, τοποθέτησε τον πήχη στα 6,15 μ., δοκιμάζοντας για πρώτη φορά φέτος ένα ύψος που τον φέρνει στην κορυφή των φετινών επιδόσεων παγκοσμίως. Αν και δεν ολοκλήρωσε επιτυχημένα την προσπάθεια, η εμφάνισή του επιβεβαίωσε την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση.

Ο Καραλής εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα του στη σεζόν και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερα ύψη στη συνέχεια του ανοιχτού στίβου, επιλέγοντας να ολοκληρώσει τον αγώνα του λόγω κόπωσης από τα συνεχόμενα άλματα.

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google