Νέα ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση των Τεμπών, οδηγώντας σε προσωρινή διακοπή της διαδικασίας.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε αναφορές σχετικά με τη νομική υπεράσπιση πλευρών της δίκης, αφήνοντας αιχμές, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση του χώρου του δυστυχήματος και την τηλεοπτική κάλυψη.
Οι τοποθετήσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση συγγενών θυμάτων, οι οποίοι της ζήτησαν να μην αναφέρεται στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα, κάποιοι από τους συγγενείς υποστήριξαν ότι τέτοιες αναφορές γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού.
Η ένταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο πλευρών. Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για στοχοποίησή της από μερίδα συγγενών, γεγονός που επιβάρυνε περαιτέρω το κλίμα.
Λόγω της έντασης, η διαδικασία διακόπηκε, με τη συνέχεια της δίκης να αναμένεται σε επόμενη συνεδρίαση.
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google










