Αποτελέσματα Κυριακής 3 Μάϊου σε Α’ κατηγορία και Βόρειο Όμιλο της Β’.

Μετά τον Αστήρ Αγ. Νικολάου και τον Θερμαϊκό Πορταριάς, σειρά είχαν η Άκανθος Ιερισσού και η Νίκη Αμμουλιανής

Α’ Κατηγορία (Play Off – 3η αγωνιστική)

Πρωταθλήτρια στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής 2025-26 αναδείχθηκε η Άκανθος Ιερισσού, η οποία επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Μ. Παναγίας και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, συνεχίζοντας ωστόσο τα playoffs που απομένουν με ακόμη τρεις αγωνιστικές και ένα ρεπό.

Η Άκανθος ολοκληρώνει μέχρι στιγμής αήττητη την πορεία της, με 22 νίκες και 1 ισοπαλία σε 23 αγώνες, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον τίτλο του μεγάλου φαβορί που είχε από την αρχή της σεζόν και φτάνοντας δίκαια στην κορυφή.

 Ηρακλής Μ. Παναγίας – Άκανθος Ιερισσού | 0-2
 Ανθεμούς Γαλάτιστας – Νέος Μαρμαράς 2024 | 0-2
 Ηρακλής Ν. Φώκαιας – Δόξα Κρήμνης 1981 | 5-1

Α’ Κατηγορία (Play Out – 3η αγωνιστική)

Τα play out της Α’ Κατηγορίας συνεχίζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η μάχη για την παραμονή παραμένει ανοιχτή. Ο Αιγέας, αν και για μεγάλο διάστημα βρισκόταν στην τελευταία θέση, κυρίως λόγω του -5 με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν, έχει καταφέρει πλέον να ανασάνει βαθμολογικά και να μην βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού.

 Θύελλα Κρήνης – Αιγέας 2024 | 1-3
 ΠΑΟ Δουμπιών – ΑΟ Σάρτης | 5-0

Β’ Κατηγορία – Βόρειος Όμιλος (Play Off – 6η και τελευταία αγωνιστική)

Πρωταθλήτρια στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας αναδείχθηκε η Νίκη Αμμουλιανής 2016, η οποία παρότι δεν είχε σταθερή εικόνα στα playoffs, διατήρησε το σημαντικό προβάδισμα που είχε “χτίσει” στην κανονική διάρκεια και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο.

Η Νίκη Αμμουλιανής ολοκλήρωσε τη σεζόν με 18 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες σε 22 αγώνες και δεν ”έφυγε” ποτέ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 Χολομών Ζερβοχωρίων – Νίκη Αμμουλιανής 2016 | 1-3
 Φοίνιξ Νικήτης 1952 – Τορωναίος Συκιάς | 6-0

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google