Με σημαντική συμμετοχή των γιατρών της Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής στις 14 Ιουνίου 2026, σε κλίμα συναδελφικότητας και συλλογικής ευθύνης.

Οι γιατροί προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ιδιαίτερη ήταν η στήριξη προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Παναγιώτη Τσιαλούκη, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο, συγκεντρώνοντας 84 σταυρούς.

Η πρωτιά αυτή αποτελεί ισχυρή ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και στο έργο που έχει προηγηθεί τα τελευταία χρόνια στον Σύλλογο. Σε μήνυμά του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κ. Τσιαλούκης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές, τονίζοντας ότι η μεγάλη συμμετοχή αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για τον Σύλλογο. Όπως ανέφερε, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, οι γιατροί της Χαλκιδικής απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το παρόν και το μέλλον του Ιατρικού Συλλόγου. «Η εμπιστοσύνη σας δεν είναι απλώς μια μεγάλη τιμή για εμένα. Είναι μια ευθύνη που με δεσμεύει να προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τσιαλούκης. Ο ίδιος ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες του στο ψηφοδέλτιο, υπογραμμίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας, συνεργασίας και κοινής αγωνίας για το μέλλον του Συλλόγου.

Τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο Για το Διοικητικό Συμβούλιο ψήφισαν 91 γιατροί. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 88, ενώ καταγράφηκαν 3 άκυρα.

Ο συνδυασμός «Ιατροί της Χαλκιδικής» έλαβε 88 ψήφους και 11 έδρες.

Εκλέγονται:

Παναγιώτης Τσιαλούκης – 84

Χαράλαμπος Ευταξίας – 46

Ναταλία Κεσσίδου – 44

Κυριακή Βαμβακόγλου – 37

Αριστείδης Τσάπας – 36

Δήμητρα Αυγέρη – 31

Αγγελική Μπαλτά – 30

Άννα Δερβίδου – 29

Αντιγόνη Πουρνατζίδου – 27

Νίκη Λαμπάτου – 20

Ελένη Λογοτριβή – 19

Αναπληρωματικοί:

Αφροδίτη Γκιώτη – 13

Χρήστος Αρβανίτης – 12

Δέσποινα Ξιούφη – 11

Αναστάσιος Παπαδόπουλος – 11

Εξελεγκτική Επιτροπή Γ

ια την Εξελεγκτική Επιτροπή ψήφισαν 91 γιατροί. Τα έγκυρα ήταν 88, τα λευκά 1 και τα άκυρα 2.

Ο συνδυασμός «Ιατροί της Χαλκιδικής» έλαβε 88 ψήφους και 3 έδρες.

Εκλέγονται:

Πέτρος Βούλτσος – 50

Νικόλαος Σταματιάδης – 43

Κωνσταντίνος Λουκοβίτης – 42

Πειθαρχικό Συμβούλιο Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο ψήφισαν 91 γιατροί. Τα έγκυρα ήταν 88 και τα άκυρα 3.

Ο συνδυασμός «Ιατροί της Χαλκιδικής» έλαβε 88 ψήφους και 6 έδρες.

Πρόεδρος εκλέγεται ο Μάριος Πυρπασόπουλος και Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Τσάλαμας.

Μέλη: Στέφανος-Εμμανουήλ Τσοτουλίδης – 46

Έντουαρντ Χαμάμ – 43

Αργυρή Αγγέλου – 41

Δήμητρα Βασιλοπούλου – 28

Βασίλειος Λειβαδιώτης – 25

Χρήστος Λιάββας – 22

Εκπρόσωποι στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο Για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ψήφισαν 91 γιατροί. Τα έγκυρα ήταν 90 και καταγράφηκε 1 άκυρο.

Ο συνδυασμός «Ιατροί της Χαλκιδικής» έλαβε 90 ψήφους και 4 έδρες.

Εκλέγονται: Μάριος Πυρπασόπουλος – 57

Χαράλαμπος Ευταξίας – 50

Δημήτριος Βαρνάβας – 37

Βασίλειος Λειβαδιώτης – 26

Οι εκλογές ανέδειξαν τη διάθεση συμμετοχής της ιατρικής κοινότητας της Χαλκιδικής και έδωσαν ισχυρή εντολή στη νέα διοίκηση να συνεχίσει με στόχο έναν Ιατρικό Σύλλογο που ενώνει, εκπροσωπεί και στηρίζει κάθε γιατρό του νομού.

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google