Με το βλέμμα στραμμένο στον ουρανό και στον υπέροχο κόλπο της Ιερισσού, μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά ετοιμάζεται σε έναν τόπο γεμάτο ιστορία.

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026, στις 20:30, η Αρχαία Άκανθος, στη θέση Αροβίγλι, θα πλημμυρίσει μουσικές κάτω από το φως της Πανσελήνου.

Ψηλά πάνω από τη σημερινή Ιερισσό, εκεί όπου το παρελθόν συναντά το απέραντο γαλάζιο, η «Μουσική Γιορτή της Πανσελήνου» φιλοδοξεί να χαρίσει μια βραδιά διαφορετική: μουσική, καλοκαιρινή διάθεση και μια μοναδική θέα προς τη θάλασσα, με τη φωτισμένη σελήνη να κυριαρχεί στον ορίζοντα.

Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν ο Γιώργος Γελαράκης στη φωνή και την κιθάρα, η Ελευθερία Ντάνη στη φωνή και η Ολυμπία Εξαδακτύλου στη φωνή και το βιολί.

Τη διοργάνωση έχει ο Σύλλογος Φίλων του Περιβάλλοντος Ιερισσού, με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Ιερισσιωτών Θεσσαλονίκης, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μια πρόσκληση να ανέβουμε ψηλά στην αρχαία πόλη, να αγναντέψουμε την Πανσέληνο και τον κόλπο της Ιερισσού και να αφήσουμε τη μουσική να συνοδεύσει μία από εκείνες τις αυγουστιάτικες νύχτες που μένουν στη μνήμη.

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google