Με έντονα καλοκαιρινό σκηνικό αναμένεται η Δευτέρα 10 Αυγούστου στη Χαλκιδική, καθώς η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στις περισσότερες περιοχές. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές, με τις μέγιστες τιμές να αγγίζουν τους 32°C, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες λόγω της ζέστης.
Η ημέρα αναμένεται ιδανική για εξορμήσεις στις παραλίες και δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, ωστόσο συνιστάται περιορισμός της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο και καλή ενυδάτωση, ιδιαίτερα για παιδιά, ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.
Ο καιρός με μια ματιά
Νέα Μουδανιά:
Αίθριος καιρός και ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία αναμένεται να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας περίπου τους 32°C.
Πολύγυρος:
Ηλιοφάνεια και ζεστός καιρός, με τη θερμοκρασία να είναι ελαφρώς χαμηλότερη σε σχέση με τις παραθαλάσσιες περιοχές.
Κασσάνδρα:
Καλοκαιρινό σκηνικό με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, δημιουργώντας καλές συνθήκες για μπάνιο και θαλάσσιες δραστηριότητες.
Ιερισσός:
Αίθριος καιρός και αρκετή ζέστη, με τις θερμοκρασίες να κινούνται γύρω στους 32°C.
Σιθωνία:
Ηλιοφάνεια και ζεστός καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ιδανικές συνθήκες για τις παραλίες.
Τι να προσέξουν κάτοικοι και επισκέπτες
Η Δευτέρα θα έχει έντονα καλοκαιρινά χαρακτηριστικά, όμως η ζέστη αναμένεται να είναι αισθητή κυρίως κατά τις μεσημεριανές ώρες. Συνιστάται η αποφυγή της έντονης σωματικής δραστηριότητας και της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο τις ώρες αιχμής, καθώς και η συχνή κατανάλωση νερού.
Για όσους βρεθούν στις παραλίες της Χαλκιδικής, οι συνθήκες αναμένονται γενικά ευνοϊκές, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, σε ένα ακόμη τυπικά αυγουστιάτικο σκηνικό.
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google










