Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αναζητούμε εθελοντές άνω των 16 ετών που θέλουν να μάθουν αλλά και να διδάξουν τα μυστικά της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και των Πρώτων Βοηθειών στα σχολεία της χώρας.
Περιοχές: Χαλκιδική σε άμεση συνεργασία με εμένα, ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα.
Δέσμευση: Διαθεσιμότητα πρωινές ώρες, περίπου μία φορά την εβδομάδα.
Εκπαίδευση: Συμμετοχή σε δύο σεμινάρια και στη συνέχεια ένταξη στο έργο δίπλα σε περισσότερους από εξακόσιους εθελοντές της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης KIDS SAVE LIVES,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.
Την περσινή σχολική χρονιά, 1025 σχολεία και 130.000 μαθητές έμαθαν ΚΑΡΠΑ και απέκτησαν κουλτούρα ενεργού πολίτη.
Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις ως εθελοντής, μπορείς να βοηθήσεις με χορηγία εκπαιδευτικών προπλασμάτων. Το μέσο κόστος είναι 320 ευρώ και οι ανάγκες αυξάνονται όσο μεγαλώνει το έργο μας.
Σας περιμένουμε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, επαγγελματίες υγείας και φοιτητές να συμμετάσχετε στο KIDS SAVE LIVES, γιατί όλοι μπορούν να σώσουν μια ζωή, ακόμη και τα παιδιά.
Πληροφορίες και αιτήσεις
Ελένη Πούλιου
Τηλ. 6943884473
Email: volunteer@kidssavelives.gr










