Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η Χαλκιδική μπαίνει στο πρώτο σαββατοκύριακο του μήνα με καθαρά καλοκαιρινή εικόνα. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες υψηλές για την εποχή, ιδιαίτερα από το μεσημέρι έως το απόγευμα. Στα Νέα Μουδανιά η πρόγνωση δείχνει 31°C μέγιστη και 20°C ελάχιστη, με ανατολή στις 06:57 και δύση στις 19:53.
Στα Νέα Μουδανιά αναμένεται καθαρός καιρός, με ήλιο στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και ζέστη τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κινηθεί περίπου από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στον Πολύγυρο η ημέρα θα ξεκινήσει πιο δροσερά, όμως στη συνέχεια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας. Η εικόνα θα είναι καλή για την εποχή, με καλοκαιρινές συνθήκες μέσα στην ημέρα.

Στην Κασσάνδρα ο καιρός θα είναι ιδανικός για παραλίες, με ηλιοφάνεια και ζέστη. Στο Πολύχρονο η θερμοκρασία θα φτάσει περίπου τους 33 βαθμούς Κελσίου, με ασθενείς έως μέτριους ανέμους μέσα στην ημέρα.
Στην Ιερισσό προβλέπεται αίθριος καιρός, με ήλιο και κανονική προς ζεστή ατμόσφαιρα για την εποχή. Η ανατολή είναι στις 06:55 και η δύση στις 19:50.
Στη Σιθωνία αναμένονται καλές συνθήκες, με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο παροδικές νεφώσεις. Στην Τριστινίκα η θερμοκρασία θα κινηθεί περίπου από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου, με ασθενείς έως μέτριους ανέμους.
Προσοχή: Η ζέστη θα είναι αισθητή τις μεσημβρινές ώρες. Νερό, καπέλο και αντηλιακό για όσους κινηθούν σε παραλίες, αγορές και υπαίθριες δραστηριότητες.
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google










