Καθολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας οχημάτων θα εφαρμοστεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου από τις 23:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης, σε τμήμα της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκηςλόγω εργασιών για το Fly over.

Συγκεκριμένα:

Kαθολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας οχημάτων θα εφαρμοστεί στην κατεύθυνση της Περιφερειακής Οδού προς Χαλκιδική/Αεροδρόμιο, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Ευκαρπίας και Μετεώρων για την εκτέλεση εργασιών.

Τα οχήματα που κινούνται στην προαναφερθείσα κατεύθυνση θα εκτρέπονται υποχρεωτικά στην έξοδο του Σκλαβενίτη.

Στο εν λόγω τμήμα της Περιφερειακής Οδού θα αποκλεισθεί και η ράμπα εισόδου σε αυτήν που βρίσκεται στο ύψος των Νοσοκομείων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την πληροφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google