Σοκ και θλίψη προκαλεί η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία Καλαμιάς στην Κόρινθο, όπου μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε από μπαλκόνι που κατέρρευσε αιφνιδίως.

Το θύμα βρισκόταν με την οικογένειά του σε κοντινή ταβέρνα και, επιστρέφοντας για να πάρει το αυτοκίνητο, βρέθηκε στο μοιραίο σημείο τη στιγμή της κατάρρευσης. Τα δύο παιδιά της τραυματίστηκαν από τα συντρίμμια, ενώ η ίδια εγκλωβίστηκε κάτω από τον όγκο των δομικών υλικών και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τη γυναίκα ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έρθει από τη Γερμανία μαζί με τον σύζυγό της για τις διακοπές του Πάσχα.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο εργολάβος που είχε αναλάβει εργασίες στο κτίριο, ενώ οι αρχές αναζητούν τον μηχανικό και τον ιδιοκτήτη. Όπως έγινε γνωστό, στο ακίνητο πραγματοποιούνταν εργασίες στατικότητας τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια ανείπωτη τραγωδία, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους, με το μπαλκόνι να καταρρέει ξαφνικά και να καταπλακώνει τη γυναίκα.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης και να αποδοθούν ευθύνες.

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google