ARXEIO

Στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, στα Μάλγαρα, κλήθηκαν για εξηγήσεις δύο αγρότες που φέρονται ως επικεφαλής του μπλόκου των Μαλγάρων, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Πρόκειται για τον Κώστα Ανεστίδη, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, και τον αγροτοσυνδικαλιστή Κώστα Ρούζιο, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν ανωμοτί για το περιστατικό της 1ης Δεκεμβρίου, όταν αγροτοσυνδικαλιστές κινήθηκαν αντίθετα στο ρεύμα της ΠΑΘΕ και απέκλεισαν τον δρόμο με τα τρακτέρ τους.

Οι δύο αγρότες, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία δέκα ημερών προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να δώσουν εξηγήσεις. Στο πλευρό τους βρέθηκαν δεκάδες αγρότες, οι οποίοι κινήθηκαν πεζοί από το μπλόκο των Μαλγάρων προς τα διόδια, όπου στεγάζεται η Τροχαία.

Η εισαγγελική προκαταρκτική έρευνα αφορά τα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, της επικίνδυνης οδήγησης και των επικίνδυνων παρεμβάσεων στην οδική συγκοινωνία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google