Με σύνθημα «Παίζουμε με καρδιά – Δίνουμε ζωή», οι Φιλανθρωπικές Εθελοντικές Δράσεις «Ενσυναίσθηση» σε συνεργασία με τον Α.Σ. Θύελλα Στανού, διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά κάτω των 10 ετών (Κ10).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου 2026, στις 14:00, στο γήπεδο της Θύελλας στον Στανό Χαλκιδικής, και υπόσχεται να συνδυάσει το παιχνίδι με έναν πολύ σημαντικό σκοπό: τη στήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πολυγύρου.

Στο γήπεδο θα δώσουν το «παρών» οι μικροί ποδοσφαιριστές από τους εξής συλλόγους:

Απόλλων Αρναίας

Αστέρας Αγίου Νικολάου

Ηρακλής Μεγάλης Παναγίας

Θύελλα Στανού

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, τα παιδιά δεν παίζουν μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και για να προσφέρουν ελπίδα και ζωή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο τμήμα αιμοδοσίας, υπογραμμίζοντας την έννοια της ενσυναίσθησης που χαρακτηρίζει τη δράση. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αρωγή του Δήμου Αριστοτέλη και της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.

Μικροί και μεγάλοι είναι καλεσμένοι να παρακολουθήσουν το τουρνουά, να στηρίξουν τη φιλανθρωπική προσπάθεια και να ζήσουν από κοντά τη δύναμη του αθλητισμού που συνδέεται με την κοινωνική προσφορά.