Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαΐου στην περιοχή της Διαλογής, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο και έχασε τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 21:30, κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και διασώστες, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Σε ανακοίνωσή της, η Hellenic Train γνωστοποίησε πως από τις 21:32 διακόπηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία και η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Σίνδος, εξαιτίας συμβάντος με άτομο πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Η κυκλοφορία των τρένων αποκαταστάθηκε αργότερα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com

Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google