Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Έβρου, όταν βαν που μετέφερε επτά παράτυπους μετανάστες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.
Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δρόμο κοντά στον οικισμό Μαυροκλήσι του Δήμου Σουφλίου. Στο όχημα επέβαιναν έξι άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μετά την εκτροπή.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σουφλίου, που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν φέρει σοβαρά τραύματα. Παρόλα αυτά, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την προληπτική νοσηλεία τους στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται.
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google










