Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών…έρχεται…το αθλητικό γεγονός που όλοι περιμένανε…
Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΜΟΥΔΑΝΙΑ 3×3”, συνεχίζει στην 5η χρονιά του με αλλαγές και προκλήσεις και ετοιμάζεται να χαρίσει απολαυστικές στιγμές στους λάτρεις του μπάσκετ αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.
Το Τουρνουά θα διεξαχθεί 
Τα τελευταία χρόνια, το τουρνουά διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία και με αυξημένη συμμετοχή κάθε χρόνο, ξεπερνώντας την τελευταία χρονιά, τα 180 άτομα. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση μοναδική στα Χαλκιδικιώτικα αθλητικά δρώμενα, που προσελκύει κόσμο όλων των ηλικιών, αφού υπάρχουν συμμετοχές από 7 έως 60 χρονών, τόσο από την Χαλκιδική αλλά και από την Θεσσαλονίκη.
Φέτος ο χώρος διεξαγωγής μεταφέρθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών, ώστε να είμαστε στο φυσικό χώρο του Μπάσκετ και οι μέρες έγιναν 2 ώστε να μπορέσουν μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν περισσότερο το αγαπημένο τους άθλημα.
Εκτός από το αγωνιστικό μέρος του, το τουρνουά αποσκοπεί και στην προσέλκυση των μικρών ηλικιών στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθε», την ανάπτυξη της κοινωνικότητας, και την προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας.
Πρόγραμμα τουρνουά:
Παρασκευή 29 Ιουλίου 2017
Θα αγωνιστούν οι ηλικίες: 7-9 • 10-13 • 14-17
Σάββατο 30 Ιουλίου 2017
Θα αγωνιστούν οι ηλικίες: 18-30 & XL βετεράνων