Μια αδιανόητη υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Βρετανία με κατηγορούμενο ένα αγόρι 12 ετών που βίασε την 6χρονη αδερφή του αφού είδε μια σκηνή σεξ στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Grand Theft Auto.

dimosiev-1

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το αγόρι βίασε συνολικά τρεις φορές την αδερφή του στο σαλόνι και σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Wiltshire ενώ οι ενήλικοι είτε κοιμόντουσαν είτε βρίσκονταν σε άλλο χώρο στο ίδιο σπίτι.
Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης ένας από τους βιασμούς τους οποίους ομολόγησε το ανήλικο αγόρι έγινε αφού προσπαθησε να αναπαραστήσει μια σκηνή σεξ που είδε στο Grand Theft Auto, το οποίο, πάντως, απευθύνεται μόνο σε παιδιά ηλικίας άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών βίας και σεξ που περιέχει.
Το δικαστήριο αποφάσισε την 12μηνη παραμονή του σε θεραπευτικό κέντρο προσθέτοντας ότι αν η θεραπεία ολοκληρωθεί τότε οι κατηγορίες θα μείνουν στο φάκελό του αλλά δεν θα του επιβληθεί ποινή περαιτέρω φυλάκισης.
Το 12χρονο αγόρι που στο μεγαλύτερο τμήμα της δίκης άκουγε χωρίς να αντιδρά, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν θα έκανε ξανά τα ίδια πράγματα απάντησε «θα είχα σταματήσει τον εαυτό μου, έχω καταλάβει πώς ό,τι έκανα ήταν λάθος».

dimosiev-3
dimosiev-2